Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Actief lidmaatschap

Ben jij lid van FNV Recreatie? En wil jij je actief inzetten? Dat is mooi! Wij zijn altijd op zoek naar actieve leden met een mening en met passie en energie voor de recreatie. Welke rol kun je zoal spelen voor jouw sector?

Lid van de cao-commissie

Als lid van de cao-commissie kun je ervoor zorgen dat er goede voorstellen voor de cao worden gedaan. De cao-commissie adviseert het Dagelijks Bestuur en de sectorbestuurder als er ontwikkelingen zijn op o.a. het gebied van arbeidsmarktbeleid, pensioen en sociale zekerheid. Je vormt als lid dan ook een belangrijke informatieverstrekker voor de bond. Voel je je betrokken bij de sector en wil je altijd optimaal op de hoogte zijn van alles wat met arbeidsvoorwaarden binnen jouw sector te maken heeft? En ben je gemiddeld één dag per kwartaal beschikbaar voor een bijeenkomst? Dan is lid worden een goed idee.

Plaatsnemen in de cao-commissie of meer informatie hierover? Laat het ons weten!Young Academy

FNV Recreatie vindt het belangrijk dat ook jongeren zich blijven ontwikkelen. Daarom heeft FNV Recreatie vanuit de Young Academy een Masterclass ontwikkeld.

Tijdens de masterclass komen verschillende thema’s aan bod, waaronder leren in een groep en als individu, zelfwerkzaamheid, solidariteit, beïnvloeden en collectieve kracht. Daarbij draait het steeds  om kennis en vaardigheden opdoen, die jij direct kunt gebruiken in de praktijk. Blijf op de hoogte via ons opleidingsplatform Hospitality Academy.


Bedrijfscontactpersoon

Als bedrijfscontactpersoon ben jij de schakel tussen de werkvloer en FNV Recreatie. Je kunt de sectorbestuurder direct benaderen voor vragen en weet als eerste wat de ontwikkelingen zijn in jouw sector. Ook heb je rechtstreeks toegang tot een jurist voor vragen en advies bij collectieve zaken. Bovendien bepaal je zelf hoeveel tijd je erin steekt. Wil jij spin in het web zijn en als bedrijfscontactpersoon collega's te helpen en invloed uit te oefenen? Neem dan contact op met de sectorbestuurder van FNV Recreatie.

Bedrijfscontactpersoon worden of meer informatie hierover? Mail of bel ons!


Regionaal Activiteiten Team

Als lid van het Regionaal Activiteiten Team organiseer je samen met anderen verschillende activiteiten. Denk aan ledenwerving, ledenbinding en jubilarisbijeenkomsten. In zes verschillende regio's zijn Regionaal Activiteiten Teams actief. Er zijn twee vergaderingen per jaar. Daarnaast heb je zelf in de hand hoeveel tijd je erin stopt. Weet je van aanpakken, ben je sociaal vaardig en geïnteresseerd in het reilen en zeilen van werknemers in jouw sector? Meld je dan aan als lid van een Regionaal Activiteiten Team.

Lid worden van het Regionaal Activiteiten Team in jouw regio? Meld je dan aan!


Ledencongres

Het Ledencongres vindt tweemaal per jaar plaats en is de basis van de verenigingsdemocratie- en structuur van FNV Horecabond. Als lid van FNV Recreatie kun je hier je ideeën inbrengen, invloed uitoefenen en mede het beleid bepalen. Tijdens het Ledencongres wordt onder andere het jaarverslag gepresenteerd en het algemeen arbeidsvoorwaardenbeleid vastgesteld.Voor stemrecht tijdens het Ledencongres moet je minimaal twee maanden lid moet zijn van FNV Horecabond op het moment dat het Ledencongres wordt uitgeschreven. Lees meer

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.