Samen voor een sterke cao recreatie!

Eind 2018 loopt de huidige cao recreatie af. De werkgevers en vakbonden onderhandelen daarom over een nieuwe cao. Deze onderhandelingen zijn echter tijdens het laatste overleg van dinsdag 4 december vastgelopen. Werkgevers nemen hun eigen medewerkers niet serieus.

De werkgevers kwamen tijdens het vorige overleg met een loonbod en looptijd voor de nieuwe cao. Zij stellen een loonsverhoging voor van 2,25% per 1 oktober 2019 en een zelfde verhoging in 2020 bij een cao looptijd van twee jaar. De vakbonden legden het loonbod van de werkgevers voor aan alle recreatiemedewerkers en deze brachten massaal hun stem uit. De uitkomst is kraakhelder. Ruim 96% vindt het loonbod niet acceptabel. Ondanks de vele reacties, zijn de werkgevers niet bereid met een beter bod te komen. Sterker nog: ze zeggen dat medewerkers het ook een prima voorstel vinden!

Hoog tijd dat medewerkers meeprofiteren

De vakbonden stellen een verhoging van de lonen en loonschalen voor per 1 januari 2019 met 5%, met een bodembedrag van € 100,- bruto per maand, bij een cao looptijd van één jaar.

FNV Recreatie strijdt verder! Help mee!

Woensdag 12 december organiseert FNV Recreatie een speciale bijeenkomst in Utrecht van 11.30 tot 14.00 uur. Om alle recreatiemedewerkers bij te praten over de cao-onderhandelingen. Kom ook en praat mee over de vervolgstappen! Samen staan we sterker.

Locatie: FNV Vakbondshuis, Varrolaan 100 te Utrecht.
In de cao recreatie is geregeld dat alle medewerkers voor deze bijeenkomst vakbondsverlof kunnen aanvragen.


Cao-bijeenkomst woensdag 12 december

 Ja, ik kom naar de bijeenkomst!
  Ik kan niet komen, maar praat graag mee. Jullie mogen contact met mij opnemen.

Voor- en achternaam

Telefoonnummer

E-mailadres


Lid van FNV Recreatie
Ja       Nee 

Ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van FNV Recreatie
Ja       Nee 

Jouw privacy vinden we belangrijk. Daarom gaan we zorgvuldig om met jouw gegevens. In onze privacyverklaring lees je hoe we dat doen.


                

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.