Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Online Workshop: Personal Mapping

Donderdag 8 oktober organiseert FNV Recreatie een online workshop. De workshop staat het in het teken van alle do's en don'ts tijdens een sollicitatie. Via een digitale omgeving zullen onze deskundigen je meer vertellen over het sollicitatieproces en geven ze tips over hoe jij het beste kan solliciteren op jouw droombaan.

Succesvol solliciteren

Tijdens deze workshop worden de do’s en don'ts tijdens het solliciteren besproken. Zo gaan we in op het zoeken van de juiste vacature, je cv en motivatiebrief en geven we je tips voor een succesvol sollicitatiegesprek. Ben jij op zoek naar een nieuwe leuke en uitdagende baan? Dan is deze online workshop iets voor jou. Daarnaast sluit deze training perfect aan op onze online workshop over jouw loopbaanontwikkeling.

De workshop is voor leden volledig gratis. Voor niet-leden kost deelname aan de workshop €29,-. De workshop is toegankelijk via een telefoon, tablet of computer. 

Deze online workshop kun je volgen op donderdag 8 oktober en start om 10:30 uur en duurt tot ongeveer 12:00 uur. Na aanmelding ontvang je een uur voordat de online workshop start per e-mail een link waarmee je kan deelnemen. Aanmelden kan via Hospitality Academy.

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.