Samen voor een sterke cao recreatie!

Eind 2018 loopt de huidige cao recreatie af. De cao-onderhandelingen zijn daarom in volle gang. Een belangrijk onderwerp in de cao-onderhandelingen is de loonsverhoging. Nu het loonbod van de werkgevers op tafel ligt willen wij graag van jou weten wat jij hiervan vindt en of je dit een fatsoenlijke loonsverhoging vindt. Geef onderaan de pagina je mening!

De werkgevers zijn van mening dat zij een goed loonbod doen, maar de vakbonden vinden dat de mening van medewerkers zwaar moet meetellen. Want zonder medewerkers die elke dag presteren is er geen krachtige recreatie sector! fnvrecreate.nl/praatmee

Dit willen vakbonden voor jou afspreken

Een verhoging van de lonen en loonschalen per 1 januari 2019 met 5%, met een bodembedrag van € 100,- bruto per maand, bij een cao looptijd van één jaar.

Dit is wat werkgevers bieden

Een verhoging van 2,25% per 1 oktober 2019 en een zelfde verhoging in 2020 bij een cao looptijd van twee jaar. Het loonbod van de werkgevers betekent dat jij, als recreatiemedewerker, de eerste 10 maanden van 2019 geen loonsverhoging ontvangt. Dit terwijl de kosten voor bijvoorbeeld de zorgverzekering en btw op producten en diensten vanaf 1 januari 2019 wel stijgen.Laat weten wat jij vindt!

Wij willen graag weten wat jij van het loonbod van de werkgevers vindt. Geef je mening! Doe dit vóór 4 december 2018, want dan gaan we opnieuw onderhandelen. Jouw inbreng is van groot belang! Alleen samen regelen we een sterke cao.

Praat ook met je collega’s en zorg dat ze ook hun mening geven. Wat vinden zij van dit loonbod? Krijgen jullie zo voldoende respect en waardering voor het harde werken?


Geef nu je mening!

Vind jij dat de werkgevers een fatsoenlijk loonbod doen?

Ja      Nee 

Waarom vind je dat?

Voor- en achternaam

Telefoonnummer

E-mailadres


Lid van FNV Recreatie
Ja       Nee 

Ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van FNV Recreatie
Ja       Nee 

Jouw privacy vinden we belangrijk. Daarom gaan we zorgvuldig om met jouw gegevens. In onze privacyverklaring lees je hoe we dat doen.


                

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.