FNV Be Connected

20-03-2020

Het lijkt haast onmogelijk om grip te krijgen op de snelheid waarmee de wereld verandert. Jongeren lijken daar echter amper moeite mee te hebben. Zou je wel eens een kijkje willen nemen in hun brein en willen weten hoe we als FNV hier op anticiperen? En bruis jij van de ideeën hoe we nieuwe leden van alle leeftijden kunnen werven en bestaande leden behouden? Schrijf je dan in voor de eerste FNV Be Connected bijeenkomst op vrijdag 20 maart aanstaande in DeFabrique in Utrecht!

FNV Be Connected
Onder de noemer FNV Be Connected organiseert de FNV dit jaar viermaal een verfrissend nieuwe themadag voor kaderleden. Doel van deze bijeenkomsten is om connecties binnen de FNV te versterken, door elkaars standpunten, ambities en perspectieven te leren kennen. Wanneer relevant betrekken we natuurlijk ook leden, nog-niet-leden en medewerkers. Dynamische bijeenkomsten, waar we met elkaar van gedachten wisselen, je jouw ideeën kan inbrengen en meningen van anderen kan toetsen. Waar we discussies voeren op het scherpst van de snede en waar we een beroep doen op jouw creativiteit.

Young, many and strong!
Op vrijdag 20 maart aanstaande vindt de eerste FNV Be Connected plaats. Het thema van deze eerste bijeenkomst is ‘Young, many and strong’. Net als vele andere verenigingen in Nederland verliezen we al jaren leden en vergrijst ons bestand. Hoe zorgen we ervoor dat we nieuwe leden aan ons binden en dat tegelijkertijd bestaande leden niet via de achterdeur vertrekken? Hoe creëren we een FNV waar zowel jong als oud zich thuis voelt en waar we in al onze diversiteit sterk en eensgezind staan? Uitgebreid onderzoek heeft geleid tot een jongerenstrategie en een eerste aanzet tot een ledenwerfplan waar we je graag over informeren! En uiteraard zijn we benieuwd naar jouw suggesties en ervaringen. Samen maken we in één dag een concreet plan hoe kaderleden aan de ledenontwikkeling kunnen bijdragen. En het team dat het gouden idee aandraagt willen we graag intensief betrekken bij de uitwerking en uitvoering van hun idee!

Meld je nu aan
Beginnen de creatieve ideeën al op te borrelen? Dan hopen we zeker op jouw aanmelding! Laat je ons via het inschrijfformulier weten of je erbij bent? Aanmelden is mogelijk tot 13 maart 2020.

Locatie:               DeFabrique
Adres:                  Westkanaaldijk 7 in Utrecht
Tijd:                      10.00 - 16.00 uur (ontvangst vanaf 9.30 uur)

Kom je met het openbaar vervoer? Dan is er een pendelbus die rijdt tussen NS-station Maarsen en de locatie. We informeren je op een later tijdstip over de tijden en frequentie van deze pendelbus.

Hopelijk tot ziens bij FNV Be Connected op vrijdag 20 maart in DeFabrique!

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.