Ledencongres

27-03-2017

FNV Recreatieis voor én door leden! Op het Ledencongres hoor je wat er speelt, kun jij vragen stellen en heb je direct stemrecht. Het Ledencongres bepaalt de koers van FNV Recreatieen komt tweemaal per jaar bijeen.

Het eerstvolgende Ledencongres staat maandag 27 november 2017 op de agenda. Je kunt je alvast aanmelden hiervoor via vereniging.collectief@fnvrecreatie.nl.

Locatie: Regardz Meeting Center Eenhoorn te Amersfoort

Bekijk hier een terugblik van het Ledencongres van maandag 22 mei 2017.

Documenten Ledencongres 22 mei 2017

  

Recht op vakbondsverlof?
Volgens artikel 28 lid 3 van de cao recreatie heb je als werknemer recht op vakbondsverlof met behoud van salaris voor het bijwonen van landelijke bijeenkomsten van werknemersorganisaties die partij zijn bij deze cao tot een maximum van 8 dagen per jaar en kaderleden tot een maximum van 11 dagen, een en ander voor zover de bedrijfsomstandigheden dit toelaten.

Heb je volgens jouw cao recht op vakbondsverlof, dan kun je dit tijdig bij je werkgever aanvragen, mits de werkzaamheden dit toelaten. Heb je hierover vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons Voorlichtings- en Informatiecentrum via 036 - 535 85 95 of info@fnvrecreatie.nl.

 

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.