Recreatiepark TerSpegelt wint de verkiezing leerbedrijf Recreatie 2018!

29-03-2018

Mariska Pronk van Kennemer Duincamping de Lakens (Leerbedrijf Recreatie 2017), gaf woensdagmiddag 28 maart, het stokje door aan Recreatiepark TerSpegelt.

De uitreiking van de verkiezing Leerbedrijf Recreatie 2018 vond plaats tijdens een bijeenkomst voor beroepsonderwijs en bedrijfsleven van KIKK recreatie. Doorslaggevend in de beoordeling was de manier waarop Recreatiepark TerSpegelt omgaat met stagiaires. De stagiaires zijn onderdeel van het team en ze hebben een duidelijke visie op opleiden. De lat ligt hoog, waardoor zij de leerlingen zoveel mogelijk leren.

Niet alleen de jury bepaalde de uitslag. De 1.271 online stemmen van het publiek bepaalden 30% van de uitslag en tijdens de bijeenkomst, vlak voor de uitreiking, waren de stemhokjes geopend. Deze stemmen van het publiek telden voor 10% mee.

Reactie van de winnaar

Dorien Verschuijten, manager Marketing & Communicatie
“Wij zijn ontzettend trots om deze prijs in ontvangst te mogen nemen. Een kroon op ons werk als leerbedrijf. Bij TerSpegelt werken stagiaires op diverse afdelingen. Wij doen ons uiterste best om ze echt te laten ervaren wat werken in de recreatiebranche is en dat voor iedere stagiaire op een passend niveau. We vinden het contact en samenwerking met diverse scholen erg belangrijk. Gezamenlijk leiden we toch de recreatiemedewerker van de toekomst op.”

Foto: Henk Ganzeboom, Kobalt Fotografie DuPho
 

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.