Pensioenfonds Recreatie: Herstelplan 2018

16-04-2018

De dekkingsgraad van Pensioenfonds Recreatie is al langere tijd niet voldoende. Daarom hebben we een nieuw herstelplan. In ons herstelplan leggen wij vast in welke mate ons fonds naar verwachting kan herstellen en welke eventuele maatregelen we nemen om de financiële situatie te verbeteren. Zo kunnen we nu én in de toekomst de pensioenen uitbetalen.

Wat als de financiële situatie niet verbetert?
Dit jaar hoeven we de pensioenen niet te verlagen, maar onze financiële situatie moet wel verbeteren. Voor ons betekent dit dat de rente moet gaan stijgen. Als de financiële situatie niet beter wordt, moeten we misschien later alsnog de pensioenen verlagen.

Vanzelfsprekend houden wij je goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de financiële situatie van ons fonds. Elke maand publiceren we de dekkingsgraad. Houd daarom deze site goed in de gaten. En mocht je onze digitale nieuwsbrief nog niet ontvangen, geef dan je e-mailadres door via Mijn pensioen.

Benieuwd naar de volledige inhoud van het herstelplan? Neem dan contact op met de Pensioendesk. Zij kunnen jou een exemplaar toesturen.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.