Recreatiemedewerkers verdienen 5% loonsverhoging voor enorme inzet!

19-12-2018

Eind 2018 loopt de huidige cao recreatie af. De werkgevers en vakbonden
onderhandelen daarom over een nieuwe cao. Deze onderhandelingen zijn
echter tijdens het laatste overleg van dinsdag 4 december vastgelopen.

Werkgevers nemen eigen medewerkers niet serieus

Afgelopen weken brachten honderden recreatiemedewerkers massaal hun stem uit over het loonbod van de werkgevers. De uitkomst is kraakhelder. Ruim 96% vindt het loonbod niet acceptabel. Ondanks de vele reacties, zijn de werkgevers niet bereid met een beter bod te komen. Sterker nog: de werkgevers zeggen dat medewerkers hun voorstel ook prima vinden!

Geef een high five voor 5% loonsverhoging

Alleen samen regelen we een sterke cao. Vind jij ook dat recreatiemedewerkers 5% loonsverhoging verdienen? Laat dit zien! Praat erover met je collega's, geef elkaar een high five, maak een selfi e en post je foto op facebook.com/fnvrecreatie of gebruik #high5recreatie in je post op Twitter en Instagram. Dus... elke dag een high five totdat de 5% loonsverhoging is binnengehaald!

Vijf redenen waarom een fatsoenlijke cao van groot belang is en recreatiemedewerkers beter verdienen:

Werkgevers versus vakbonden

FNV Recreatie strijdt voor een beter loon en goede arbeidsvoorwaarden voor alle recreatiemedewerkers. Daar hebben we jouw hulp bij nodig. Ben je nog niet lid van FNV Recreatie of wil je de nieuwsbrief ontvangen met daarin het laatste nieuws uit jouw sector? Meld je aan via fnvrecreatie.nl/meedoen.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.