Ontwikkeladvies voor álle werkende 45-plussers

30-01-2019

Je bent 45 jaar of ouder. En je wilt je werk graag lang en gezond blijven doen. Of je bent nieuwsgierig wat voor werk er verder nog mogelijk is. Bijvoorbeeld omdat je je afvraagt of jouw werk in deze vorm over een aantal jaren nog wel bestaat. Verdiep je samen met ons in je toekomst. Buiten je werkgever om of als je zelfstandige bent. Dan heb je zelf de regie over je loopbaan. Meld je nu aan voor een Ontwikkeladvies.

Aanmelden voor Ontwikkeladvies

Waar gaan we op in?


Waarom via de FNV?

Veel werkgevers bieden al een ontwikkeltraject aan. Wij bieden je echter de kans om je buiten je werkgever te verdiepen in je loopbaan. Zodat wij alles op een onafhankelijke manier kunnen bekijken. Een Ontwikkeladvies bestaat uit een aantal gesprekken met een professionele loopbaancoach. Na aanmelding volgt een telefonische intake. Op basis daarvan kunnen meerdere gesprekken volgen met als afsluiting een persoonlijk ontwikkelplan.

Voor wie?

Je komt in aanmerking voor het Ontwikkeladvies als je:


Ook voor zelfstandigen (zzp'ers)

Wij helpen je niet alleen als je voor een baas werkt. Ook als zelfstandige 45-plusser (zzp'er) kun je bij ons terecht voor een Ontwikkeladvies.

Brede aanpak ouderenwerkloosheid

Het Ontwikkeladvies is een initiatief van het ministerie SZW als onderdeel van een brede aanpak om ouderenwerkloosheid terug te dringen. De FNV, die opkomt voor jouw belangen op het gebied van werk en inkomen, is een van de uitvoerende partijen van dit initiatief. Wij wil hiermee 45-plussers meer de regie geven over hun loopbaan. De FNV heeft de uitvoering van de ontwikkelgesprekken vormgegeven samen met SWA HR Diensten. Deelname is kosteloos; de kosten worden volledig vergoed door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Meer informatie

Wil je voordat je een afspraak maakt meer achtergronden over de loopbaanadviseur of het ontwikkeltraject? Bel dan naar (030) 600 85 50 en vraag naar Frans Bergman. Of stuur een mail met je vragen naar info@swahrdiensten.nl

Voldoe je niet aan de voorwaarden, maar wil je wel met je loopbaan aan de slag? Ga naar FNV Loopbaanadvies

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.