Cao zwembaden: stuur de werkgevers jouw Valentijnswens

13-02-2019

In november 2018 zijn de onderhandelingen gestart voor een nieuwe cao zwembaden. Deze onderhandelingen zijn vastgelopen en de werkgevers hebben een eindbod uitgebracht. Alle zwembadmedewerkers hebben hun stem kunnen uitbrengen. Een meerderheid van onze achterban heeft het eindbod afgewezen.

Er is nog geen onderhandelingsresultaat bereikt en daarom willen we de werkgevers op een ludieke manier nogmaals laten weten wat onze eisen zijn en waarom zwembadmedewerkers beter verdienen! Doe ook mee en verstuur een Valentijnskaart naar de werkgevers.

Jij verdient RESPECT!

Zwemles geven en toezicht houden is een verantwoordelijke baan met te weinig waardering en respect. Deze punten herken je vast wel:


Jij verdient RESPECT! Dit is wat wij willen:

Ruimer roosteren
Erkenning
Safety First!
Personeel moet ook veilig kunnen werken
Evenwicht tussen verantwoording en salaris
Compleet opgeleid in EHBO/BHV
Toezichtsplan hanteren

Laat de werkgevers jouw Valentijnswens horen!

Wij vinden dat je recht hebt op goede, gezonde en veilige werkomstandigheden. Zodat jij je werk gezond en veilig kunt doen. Dit kunnen wij niet zonder jouw steun. 

Wat kan jij doen? Stuur onderstaande Valentijnskaart naar de werkgeversorganisatie en laat zien dat jij RESPECT verdient!

Hoe verstuur je de Valentijnskaart?
Klik met de rechtermuisknop op bovenstaande afbeelding, kies voor afbeelding kopiëren en plak deze in een e-mail. Stuur vervolgens de Valentijnskaart naar info@wzz.nl.

Praat hierover ook met je collega's. ​Laten we zorgen dat de werkgevers overspoeld raken met Valentijnskaarten en niet om ons heen kunnen!

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.