Dag van de Arbeid 2019

25-03-2019

Op 1 mei, de Dag van de Arbeid, voeren we actie voor een socialer Nederland. Met duizenden mensen uit alle sectoren gaan we in Amsterdam de straat op. Kom ook!

Dag van de Arbeid
1 mei 2019, 14.00 uur
Museumplein, Amsterdam

Deze dag staat in het teken van de échte helden van Nederland. Mensen die elke dag hun bed uitkomen om ons land draaiend te houden. En mensen die dat jarenlang hébben gedaan. Toch krijgen zij daar te weinig voor terug. 

Daarom is het tijd om te laten zien dat we er zijn. Dat we gaan voor een eerlijk salaris, een goed contract en voor een fatsoenlijk pensioen. Kom op 1 mei naar Amsterdam en vier samen met ons de Dag van de Arbeid. Het programma begint om 14.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur) op het Museumplein.

Programma van de dag
12.30 uur     Inloop met muziek
14.00 uur     Start podiumprogramma
15.00 uur     Startsein positief strijdbare mars naar de Dam
16.30 uur     Afsluiting
16.45 uur     Einde manifestatie
17.30 uur     Jongerenevent 


Veelgestelde vragen

Wil jij weten wanneer je je gratis treinkaartje ontvangt? Of hoe je vanaf Amsterdam Centraal naar het Museumplein komt? We hebben de vragen die het meest worden gesteld op een rijtje gezet. Download hier de flyers en poster over 1 mei.


Geschiedenis Dag van de Arbeid

Wist je dat de Dag van de Arbeid al sinds het einde van de 19e eeuw wordt gevierd? Duik in het verleden van deze internationale feestdag, waarop we herdenken, strijden en vieren.

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.