FNV Recreatie langs recreatiemedewerkers deze zomer

09-07-2019

FNV Recreatie gaat in het kader van de afgesloten cao recreatie in gesprek met recreatiemedewerkers over deze nieuwe cao. Recreatiemedewerkers krijgen een totale loonsverhoging van 5,75% in twee jaar. De nieuwe cao recreatie is van kracht per 1 januari 2019 en loopt tot 31 december 2020. De cao recreatie is van toepassing op 18.000 recreatiemedewerkers.

Belangrijkste afspraken

Johan Bijlsma, sectorbestuurder FNV Recreatie: "Door de inzet van leden en werknemers heeft FNV Recreatie een loonsverhoging van 5,75% afgedwongen. Zo zie je dat het loont om je samen in te zetten voor betere arbeidsvoorwaarden."

Aftrap recreatietour in de maand juli ’19
FNV Recreatie bestuurder Johan Bijlsma gaat samen met collega’s langs diverse recreatieparken om te praten over de nieuwe cao recreatie en wat dit betekent voor hen en hun collega’s. De loonsverhoging van 5,75% is mede tot stand gekomen door inzet van recreatiemedewerkers. Graag nodigen wij u hierbij uit om te kijken hoe er in de sector gewerkt wordt en wat de rol van de vakbond is in de recreatiebranche.

Recreatietour

Dinsdag 9 juli Center Parcs Zandvoort
Donderdag 11 juli Center Parcs De Kempervennen
Dinsdag 16 juli Center Parcs Port Zélande
Donderdag 18 juli Center Parcs Het Meerdal/Limburgse Peel
Dinsdag 23 juli Center Parcs De Eemhof
Donderdag 25 juli Center Parcs Het Heijderbos
Dinsdag 30 juli Center Parcs De Huttenheugte


In augustus en de maanden daarop zullen diverse parken van Landal GreenParks, de Roompot en Molencatengroep worden bezocht.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.