Paul Meuldijk uitgeroepen tot GastvrijheidsTopper 2019

29-10-2019

Paul Meuldijk won gisteren tijdens de GastvrijheidsTOP in Hilversum de eretitel GastvrijheidsTopper 2019. FNV Horecabond organiseerde deze wedstrijd dit jaar voor het eerst voor horeca-, catering- en recreatiemedewerkers die uitblinken in hun vak.

“De gasten van begin tot het eind het gevoel meegeven dat ze ertoe doen. Dat is wat gastvrijheid betekent voor mij,” aldus de 49-jarige horeca-professional uit Zierikzee. “Ik wil mijn gasten het gevoel geven dat ze onderdeel zijn van de huiskamer van de samenleving.”

Overige genomineerden
Uit alle inzendingen werden door de vakjury drie finalisten gekozen. De andere genomineerden waren Richard van Nobelen en Petra Dijkstra. Tijdens de GastvrijheidsTOP konden de aanwezigen stemmen op hun favoriet.

Gezamenlijk event voor drie sectoren
FNV Horecabond bracht met dit event voor het eerst de drie dienstverlenende sectoren samen. Niet alleen leden (zoals winnaar Paul Meuldijk) maar ook niet-leden waren van harte welkom. Meer dan 400 professionals uit heel Nederland, werkzaam in de horeca, catering en recreatie, volgden op deze dag inspirerende workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.