Onderhandelingsresultaat Albron CP

09-12-2019

De afgelopen weken hebben we onderhandelingen over een nieuwe bedrijfscao Albron Center Parcs met de directie van Albron CP gevoerd. Dit heeft geleid tot een onderhandelingsresultaat voor een nieuwe bedrijfscao Albron CP per 1 januari 2020.

Cao commissie positief
De cao commissie Albron CP van FNV Recreatie, die nauw betrokken was bij het onderhandelingsproces, heeft het onderhandelingsresultaat besproken en legt het met een positief advies voor.

Loonsverhoging totaal
In het onderhandelingsresultaat zit onder andere voor 2020 een loonsverhoging:

Vanaf 2021 worden de loonsverhoging gevolgd uit de cao recreatie.

Bestuurder FNV Recreatie, Johan Bijlsma: “De medewerkers van Albron CP hebben de afgelopen jaren te maken gehad met een flinke versobering van hun arbeidsvoorwaarden. Het perspectief is nu beter; de prognoses voor 2020 zien er goed uit. Het wordt nu weleens tijd dat medewerkers van Albron CP daar eindelijk ook van meeprofiteren. Het bereikte onderhandelingsresultaat draagt daaraan bij en wij willen graag weten wat jij hiervan vindt.”

Belangrijkste punten uit het onderhandelingsresultaat


Bijdrage 50% vakbondscontributie
Ben je lid van FNV Recreatie en fulltimer, dan ontvang je van Albron CP jaarlijks ruim € 100,-  bruto. Daarnaast blijft je belastingvoordeel voor je vakbondscontributie ook bestaan. Dit betekent een enorm voordeel voor je contributie, voortaan ben je lid voor nog maar € 7,00 per maand. Voor een parttimer komt dat neer op nog geen € 4,00 per maand.

Ledenraadpleging
Leden van FNV Recreatie mogen aangeven of zij akkoord zijn met het onderhandelingsresultaat. Blijkt uit de ledenraadpleging dat de meerderheid akkoord is met het onderhandelings-resultaat, dan kan FNV Recreatie met de directie van Albron CP een nieuwe bedrijfscao Albron CP per 1 januari 2020 afsluiten.

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.