Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Leden FNV Recreatie akkoord met cao Albron Center Parcs

23-12-2019

De leden van FNV Recreatie hebben aangegeven dat zij akkoord gaan met het onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao bij Albron Center Parcs. 90% van de uitgebrachte stemmen was positief. De leden van FNV Recreatie konden tot en met 22 december hun stem uitbrengen. Dit betekent dat de cao vanaf 1 januari 2020 van toepassing is en dat de medewerker in dienst voor 1 juli 2012 in 2020 totaal 4,5% loonsverhoging krijgt en de medewerker in dienst op of na 1 juli 2012 totaal 3,75%.

Bestuurder FNV Recreatie, Johan Bijlsma: “De medewerkers van Albron CP hebben de afgelopen jaren te maken gehad met een flinke versobering van hun arbeidsvoorwaarden. Het perspectief is nu beter; de prognoses voor 2020 zien er goed uit. Met deze nieuwe cao profiteren medewerkers van Albron CP daar eindelijk ook van mee.”

Belangrijkste punten uit het onderhandelingsresultaat

 

Over FNV Recreatie
FNV Recreatie is de grootste vakbond voor medewerkers in de recreatie. FNV Recreatie behartigt de collectieve belangen voor recreatiemedewerkers op het gebied van werk en inkomen, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.