Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Loonsverhoging Zwembaden half jaar uitstellen?

20-05-2020

Er ligt een nieuw voorstel van de werkgevers voor de cao Zwembaden. De cao verlengen we met een half jaar naar 30 juni 2021. Daar zijn we het over eens. We zijn het niet eens over het volgende. De werkgevers willen de loonsverhoging van 2% uitstellen naar 1 januari 2021. Zij geven aan niet genoeg geld te hebben voor een loonsverhoging op 1 juli 2020. Jouw mening is belangrijk. Vul de vragenlijst in, je kunt stemmen tot 24 mei.

Hoe zat het ook al weer

Eerder gaven jij en je collega’s aan dat jullie niet blij werden van de voorstellen van de werkgevers. Wij hebben de werkgevers gemeld dat wij niet akkoord konden gaan met hun voorstellen. Ons voorstel was om de huidige cao met een half jaar te verlengen tot 1 juli 2021. De onderhandelingen over een nieuwe cao starten we dan in het voorjaar van 2021.

Loonsverhoging pas in 2021?

De werkgevers nemen dus ons voorstel over, op 1 punt na. Ze willen dus de verhoging van je loon met 2% verschuiven naar 1 januari 2021. Daar zijn wij het niet mee eens. Wij willen graag weten wat jij hiervan vindt. Vul de vragenlijst vóór 24 mei in.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.