Digitaal OR-Platform Recreatie: woensdag 2 december

28-10-2020

FNV Recreatie organiseert jaarlijks het OR-Platform Recreatie. Tijdens deze netwerkbijeenkomst komen ondernemingsraden en personeelsvertegenwoordigingen uit de recreatie bij elkaar. Ook collega’s die het leuk vinden om actief op te komen voor de belangen van hun collega’s zijn van harte welkom. 

Laat je deze dag inspireren en wissel kennis met elkaar uit. Vanwege corona wordt het platform dit jaar online aangeboden. We praten je bij over het nieuws uit de sector, actualiteiten in de medezeggenschap en de actualisatie van het Handboek Functie-indeling Recreatie.

Programma
13:00 - 14:00 uur Johan Bijlsma (sectorbestuurder FNV Recreatie) - Opening en nieuws uit de sector
14:00 - 14:30 uur Marlotte Ferouge (juridisch adviseur FNV Recreatie) - Actualiteiten medezeggenschap
14:30 - 14:45 uur Pauze
14:45 - 15:45 uur De Leeuw Consult - Actualisatie Handboek Functie-indeling Recreatie
15:45 - 16:00 uur Louise Cools (bestuurder actieve leden FNV Recreatie) - OR@Work 2021 en afsluiting

OR-scholingsrecht
Aangezien deze dag in het teken staat van kennis delen en het versterken van je positie als OR-lid, kan deze dag als scholingsdag voor OR-leden worden aangemerkt.

Deelnamekosten
Deelname is kosteloos voor leden van FNV Recreatie. Voor niet-leden wordt een eigen bijdrage gevraagd van €49,-. Word je alsnog lid van FNV Recreatie, dan vervalt de bijdrage. Na aanmelding ontvang je een kortingscoupon in je mail. Vul de couponcode in bij je aanmelding voor het OR-Platform en de eigen bijdrage van €49,- vervalt.  

Online omgeving
Het OR-Platform Recreatie is toegankelijk met een telefoon, tablet of computer. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail van ons.

Meld je aan!

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.