Verkiezing Leerbedrijf Recreatie 2021 van start

28-04-2021

FNV Recreatie organiseert dit jaar na twee jaar afwezigheid de verkiezing Leerbedrijf Recreatie 2021/2022. Met deze verkiezing kunnen ambitieuze praktijkbegeleiders en ondernemers uit het hele land hun talent tonen. Hiermee laat je zien dat je een voorbeeld bent van goede praktijkbegeleiding in de branche én zet je het bedrijf in de spotlights bij (toekomstige) medewerkers.

De verkiezing Leerbedrijf Recreatie 2021/2022 is gesloten en het is niet meer mogelijk om een leerbedrijf aan te melden. Half augustus maakt de vakjury de drie genomineerden leerbedrijven bekend. Houd onze website in de gaten!


De verkiezing Leerbedrijf Recreatie is van oorsprong een initiatief van Stichting Kenwerk dat is opgegaan in SBB en wordt gedragen door sociale partners om de beste leerbedrijven in de spotlights te zetten. De verkiezing is in het leven geroepen om het leren in de praktijk te stimuleren en de waarde die leerbedrijven voor de recreatiesector hebben onder de aandacht te brengen.


In 2018 is de verkiezing gewonnen door Recreatiepark TerSpegelt

Planning en spelregels
Een erkend leerbedrijf in de sector kan worden voorgedragen door medewerkers, leerlingen of school of zichzelf kandidaat stellen voor de titel ‘Leerbedrijf Recreatie 2021/2022’. Lees hier de spelregels voor deelname. Vanaf 1 mei tot 15 juli 2021 kan een leerbedrijf worden voorgedragen. Half augustus worden de drie genomineerden door de vakjury bekend gemaakt. Hierna kan er gestemd worden op deze genomineerden, waarna tijdens de Dag van de Recreatiemedewerker op dinsdag 7 december 2021 de uitreiking plaats zal vinden.

Beoordelingscriteria
De jury beoordeelt de voorgedragen leerbedrijven aan de hand van een aantal criteria.

Toelatingseisen


Beoordelingscriteria


Samenstelling vakjury
De prijs wordt uitgereikt door een vakjury. Voor de verkiezing van 2021/2022 moet de vakjury opnieuw worden samengesteld. Johan Bijlsma (FNV Recreatie) zal de vakjury gaan voorzitten. In de vakjury zitten verder Alwin Mulder (S-BB), Peter Verhaaf (Camping Julianahoeve), Herbert van Oord (HISWA-RECRON), Margret Toonen (De Rooi Pannen) en Elmi Brouwers (Recreatiepark TerSpegelt).

 

Lees hieronder waarom de vakjury de verkiezing Beste Leerbedrijf Recreatie zo belangrijk vindt:


 

Eerdere winnaars Beste leerbedrijf recreatie:
Recreatiepark TerSpegelt te Eersel (2018), Kennemer Duincamping de Lakens te Overveen (2017), Recreatiepark TerSpegelt te Eersel (2016), Kennemer Duincamping Bakkum te Castricum aan Zee (2015), Landal De Lommerbergen te Reuver (2014), Strandpark De Zeeuwse Kust te Renesse (2012), De Efteling te Kaatsheuvel (2011), Vakantiepark Vlugtenburg aan Zee te ’s-Gravenzande (2010), Landal GreenParks Rabbit Hill te Nieuw-Milligen (2009), Center Parcs De Kempervennen te Westerhoven (2008), Recreatiecentrum ’t Mölke te Zuna-Nijverdal (2007), Recreatiecentrum De Schatberg te Sevenum (2006) en Recreatiecentrum Delftse Hout te Delft (2005).

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.