Tijd voor jezelf: Tijdelijk gratis e-learnings

15-07-2021

Jezelf blijven ontwikkelen is super belangrijk, waar je je ook in je loopbaan carrière bevindt, je bent nooit uitgeleerd. In de recreatiesector is geen dag hetzelfde en daarom biedt FNV Recreatie verschillende e-learnings gratis aan voor alle recreatiemedewerkers. Haal het beste uit jezelf en probeer vandaag nog één van onze e-learnings!

FNV Recreatie biedt de volgende e-learnings:

Persoonlijke ontwikkeling
In deze e-learning word je meegenomen door een gezin die een lang weekend op een recreatiepark verblijven. Ze ondernemen van alles en maken gebruik van alle faciliteiten van het park. Tijdens dit verblijf komen onder andere de thema’s omgaan met verandering, stressbestendigheid, feedback geven en ontvangen, flexibiliteit en verschillende vraagtechnieken aan bod. Je vindt deze e-learning hier.

Leidinggeven in de recreatie
In deze e-learning geef je virtueel leiding aan een recreatieteam en moet jij keuzes maken die direct invloed hebben op de tevredenheid van jouw team. Je leert hoe je een team neerzet waarin een fijne werksfeer heerst. Je leert algemene managementzaken, maar ook hoe je omgaat met medewerkers die weerstand bieden en hoe je je team het beste motiveert. Aan het eind van deze e-learning heb jij je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelt! Schrijf je hier gratis in.

Ontwikkel je skills met onze e-learnings en houd alle ballen in de lucht!

De e-learnings (ter waarde van € 150,-) zijn t/m 1 oktober 2021 gratis voor alle medewerkers in de recreatie. Vertel ook je collega's over de e-learnings.

Je kunt de e-learnings volgen op een moment dat het jou het beste uitkomt. Meld je direct aan via Hospitality Academy en ontvang de e-learning in je mailbox.

 

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.