Verkiezing Beste Praktijkopleider Recreatie 2021/2022

26-08-2021

Praktijkopleiders zijn onmisbaar in onze branche en een voorbeeld voor toekomstige medewerkers. Een goede praktijkopleider geeft met aandacht en zorg het vak door aan de volgende generatie.

Het is belangrijk dat de praktijkopleider hier dan ook de tijd en ruimte voor krijgt. Het is meer dan het afstrepen van een takenlijst. Hoe mooi is het als een stagiaire terugkijkt op zijn carrière en zich die ene praktijkbegeleider herinnert. Naar deze praktijkbegeleider zijn wij op zoek! Ken jij een praktijkopleider die alles in het werk stelt om studenten het beste uit zichzelf te laten halen? Meld deze dan aan voor de verkiezing van de Beste Praktijkopleider Recreatie 2021/2022!

Uit de voorgedragen kandidaten zullen de leden van de vakjury Verkiezing Leerbedrijf Recreatie de winnaar kiezen. De feestelijke bekendmaking is op De Dag van de Recreatiemedewerker, dinsdag 7 december 2021.

FNV Recreatie organiseert de verkiezing uit naam van Stichting Sociaal Fonds Recreatie (SFRecreatie) in samenwerking met sociale partners, namelijk HISWA-RECRON en CNV Vakmensen.

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.