De Dag van de Recreatiemedewerker: kom jij ook?

18-10-2021

De Dag van de Recreatiemedewerker
Wanneer: Dinsdag 7 december
Tijd: 11:00- 17:00 uur
Waar: Burgers' Zoo in Arnhem
Inclusief: Koffie/thee, lunch en borrel na afloop

Tijd om in de watten gelegd te worden!
Tijdens de Dag van de Recreatiemedewerker zetten we jou in het zonnetje. Want jij werkt altijd wel keihard om het de gasten naar de zin te maken, maar op de Dag van de Recreatiemedewerker is het tijd om zelf in de watten gelegd te worden!

Deze dag vieren we ook op een hele bijzondere locatie: Burgers' Zoo in Arnhem. Naast een spetterend programma is er ook genoeg ruimte om nog even bij de aapjes te kijken.

Meld je aan!

De workshops
Tijdens de Dag van de Recreatiemedewerker kun je kiezen uit 3 workshops om te volgen die gegeven worden door Karlijn, Merianka en Marijke.

Personal Mapping
Leer jezelf beter kennen en zet jezelf letterlijk op de kaart. Want hoe kan het dat je het met de één heel goed kunt vinden en met de ander juist niet? Karlijn legt je uit waar die verschillen in gedrag vandaan komen en hoe je daarmee om kunt gaan. Eén ding is zeker: na het volgen van deze training weet jij een stuk meer over jezelf!

Samoerai Powerhour
Wat kunnen wij leren uit de principes van de Japanse Krijgskunst om beter voor de dag te komen? Samen met Marijke ga je op zoek naar je innerlijke samoerai met behulp van principes uit Aikido en Judo.

Kracht door uitstraling
Niemand kan aan de buitenkant zien of je aardig, slim of getalenteerd bent. Toch word je binnen enkele seconden beoordeeld. Benieuwd hoe je dit kunt beïnvloeden? Merianka helpt je verder!

Tijd voor winnaars!
Dit jaar worden er weer verschillende verkiezingen gehouden in de recreatie. We gaan weer opzoek naar het beste leerbedrijf, de beste praktijkopleider en de leukste collega. De feestelijke uitreiking van deze verkiezingen zal plaatsvinden tijdens de Dag van de Recreatiemedewerker. En natuurlijk met een aansluitende borrel!

Praktische info
De Dag van de Recreatiemedewerker zal fysiek plaatsvinden op dinsdag 7 december in Burgers' Zoo in Arnhem. We houden ons uiteraard aan de op dat moment geldende coronamaatregelen. Deelname is gratis, maar meld je wel even aan. Verdere informatie zal later nagestuurd worden per mail.

 

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.