Cao recreatie: wat vind jij van het eindbod?

10-01-2022

De afgelopen periode hebben werkgevers en vakbonden onderhandeld over een nieuwe cao recreatie die per 1 januari 2022 in zou moeten gaan. Momenteel ligt er een eindbod voor een nieuwe cao recreatie. Dit eindbod is neergelegd door de werkgevers (HISWA-RECRON). De cao commissie van FNV Recreatie wil dit eindbod voorleggen aan jou als recreatiemedewerker en jouw collega’s. Als de recreatiemedewerkers niet akkoord gaan met dit eindbod, kan er niet opnieuw onderhandeld worden. Betere arbeidsvoorwaarden kunnen dan alleen nog via vakbondsacties tot stand komen.

Woensdag 22 december jl. is voor de vierde keer onderhandeld over een nieuwe cao. Tot op heden zijn vakbonden en werkgevers nog niet tot overstemming gekomen over een loonsverhoging. FNV Recreatie heeft hiervoor jouw input nodig. Het gaat immers om jouw cao en jouw loonsverhogingen. Met jouw antwoorden staat FNV Recreatie sterker in het verdere verloop van de onderhandelingen voor een nieuwe cao recreatie.

Woensdag 19 januari zal de cao commissie aan de hand van de uitkomst van de enquête bepalen of zij het eindbod al dan niet kunnen accepteren. We hopen voor die tijd zoveel mogelijk input op te halen bij recreatiemedewerkers. 

Ga naar de enquête

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.