Online vragenuurtje voor ACP-medewerkers

25-11-2022

Ben jij werkzaam bij Albron Center Parcs (ACP)? Dan hebben we je eind oktober geïnformeerd over de voortgang van de cao-onderhandelingen met de directie. Tussen 27 oktober t/m 17 november hebben wij alle parken bezocht om medewerkers te informeren over de huidige situatie en het voorstel van de directie.

Maandag 21 november hebben we de directie een terugkoppeling gegeven van deze bezoeken. Hierin hebben wij aangegeven dat wij voor medewerkers met een contract voor onbepaalde tijd geen afspraken willen maken waarin deze arbeidsvoorwaardelijk achteruit gaan. Ook hebben we opnieuw aangegeven dat voor de groep medewerkers met een contract voor bepaalde tijd en toekomstige medewerkers het voorstel een achteruitgang betekent, waardoor het minder aantrekkelijk wordt om te komen en blijven werken bij ACP. Wij hebben vernomen dat op verschillende parken medewerkers met een contact voor bepaalde tijd een contract voor onbepaalde tijd aangeboden krijgen. 

De directie heeft nogmaals aangegeven om met ons een regeling af te spreken voor medewerkers met een contact voor onbepaalde tijd, voor alle andere medewerkers passen zij per 1-1-2023 de cao hospitality toe. Daarnaast vinden zij dat het voorstel geen verslechtering van de huidige voorwaarden is. Met plussen op een aantal onderdelen en interne regelingen zouden medewerkers er niet op achteruit gaan. Er volgt vanuit directie nog een uitgebreide vergelijking, met daarbij ook de interne regelingen waarin zij positief afwijken van de cao hospitality.

Digitaal vragenuurtje leden en niet-leden​
Wij gaan met de cao commissie van FNV Recreatie de koers en de inzet verder bepalen. Om dit verder te bespreken met jou en je collega's organiseren we aantal bijeenkomsten. 

Voor alle medewerkers werkzaam bij Albron Center Parcs organiseren we twee digitale vragenuurtjes. Tijdens deze bijeenkomst geven we een korte samenvatting van het hele proces en is er natuurlijk ruimte voor het stellen van vragen. Je kunt je eenvoudig aanmelden voor één van de volgende data via Hospitality Academy:


Bijeenkomst cao commissie ACP: fysiek en digitaal
Woensdag 7 december organiseren we een speciale bijeenkomst cao commissie Albron Center Parcs op FNV Recreatie kantoor te Almere. Je kunt deze bijeenkomst ook digitaal bijwonen. Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden van FNV Recreatie. Meld je aan via recreatie@fnvrecreatie.nl en geef hierbij aan of je fysiek of digitaal aanwezig bent. 


Nog vragen?
Mocht je al nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. 

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.