Jouw leukste collega 2022/2023

Er wordt hard gewerkt door alle recreatiemedewerkers. Jullie mogen ook wel eens aan jezelf en je collega's denken. Daarom organiseert FNV Recreatie weer de wedstrijd 'Jouw leukste collega'!

Let op! Je kunt niet meer meedoen met de verkiezing leukste collega recreatie. Binnenkort maken we de genomineerden bekend, houd de website in de gaten!


Wat wint de leukste collega recreatie?

De winnaar krijgt de titel ‘Leukste colllega Recreatie 2022/2023’, een trofee en een cheque voor een dinerarrangement*. Maar het gaat natuurlijk ook om de eer! Met deze titel laat je zien dat je goud waard bent als leukste collega in de recreatie. 

Heb jij nou zo een collega waarvan je denkt die is het echt allerleukste? Meld hem of haar dan nu aan als 'Jouw leukste collega 2022/2023' en maak samen kans op het dinerarrangement.

Later het jaar maken we eerst de genomineerden bekend. De feestelijke uitreiking van de wedstrijd vindt later in het jaar plaats.

Nomineer hier Jouw leukste collega!
  

Voornaam collega

Achternaam collega

Waarom is dit Jouw leukste collega? 

 

Vergeet je eigen gegevens niet!

 

Voornaam

Achternaam 

Telefoonnummer

E-mailadres


Ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van FNV Recreatie
Ja       Nee 

Naar aanleiding van je aanmelding kan je gebeld worden door FNV Recreatie. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met je gegevens om, hoe we dat doen lees je hier.

 


Aan deze winactie kunnen geen rechten worden ontleend.

*Het dinerarrangement bestaat uit een diner voor twee personen met een maximum te besteden bedrag van 150 euro. 

                                         

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.