Inschrijving verkiezing leerbedrijf Recreatie 2021/2022

Heb jij als docent, stagebegeleider, leerling/stagiair of branchevertegenwoordiger een bijzondere ervaring met een leerbedrijf? Laat dan nu de waardering voor dit leerbedrijf blijken en draag het bedrijf voor als Leerbedrijf Recreatie 2021/2022.

De genomineerden voor de verkiezing ‘Leerbedrijf Recreatie 2021/2022 zijn bekend. De strijd vindt plaats tussen (in willekeurige volgorde):

  • Vakantiepark De Schatberg - Sevenum
  • Camping Bakkum - Castricum aan Zee
  • Vakantiepark Mölke - Zuna

Tijdens de Dag van de Recreatiemedewerker op dinsdag 7 december 2021 zal de uitreiking plaatsvinden. Lees hier alle informatie.

 

Wat wint het Leerbedrijf Recreatie?

De winnaar krijgt de titel ‘Leerbedrijf Recreatie 2021/2022’, een trofee, een certificaat en een ingelijste foto van het bedrijf. Maar het gaat natuurlijk ook om de eer! Met deze titel laat je zien dat je goud waard bent als praktijkopleider in ons vakgebied.

Over de verkiezing en aanmelden

De vakjury selecteert uit alle inzendingen drie leerbedrijven. Vervolgens bezoekt de jury vanaf half augustus 2021 de genomineerde leerbedrijven om van de ondernemer, medewerkers en studenten te horen wat hun bedrijf tot een mogelijke winnaar maakt. De vakjury bestaat uit een vertegenwoordiger namens FNV Recreatie, HISWA-RECRON, het mbo-beroepsonderwijs, een leerbedrijf die eerder de verkiezing heeft gewonnen, het Marktsegment en SBB. Later in het jaar vindt de uitreiking plaats tijdens de Dag van de Recreatiemedewerker. Bekijk de spelregels.

Aan deze winactie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanmelden van een leerbedrijf kon tot en met 15 juli 2021.

 

                                         

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.