Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Inschrijving verkiezing leerbedrijf Recreatie 2021/2022

Heb jij als docent, stagebegeleider, leerling/stagiair of branchevertegenwoordiger een bijzondere ervaring met een leerbedrijf? Laat dan nu de waardering voor dit leerbedrijf blijken en draag het bedrijf voor als Leerbedrijf Recreatie 2021/2022.

De verkiezing Leerbedrijf Recreatie 2021/2022 is gesloten en het is niet meer mogelijk om een leerbedrijf aan te melden. Half augustus maakt de vakjury de drie genomineerden leerbedrijven bekend. Houd deze pagina in de gaten!

 

Wat wint het Leerbedrijf Recreatie?

De winnaar krijgt de titel ‘Leerbedrijf Recreatie 2021/2022’, een trofee, een certificaat en een ingelijste foto van het bedrijf. Maar het gaat natuurlijk ook om de eer! Met deze titel laat je zien dat je goud waard bent als praktijkopleider in ons vakgebied.

Over de verkiezing en aanmelden

De vakjury selecteert uit alle inzendingen drie leerbedrijven. Vervolgens bezoekt de jury vanaf half augustus 2021 de genomineerde leerbedrijven om van de ondernemer, medewerkers en studenten te horen wat hun bedrijf tot een mogelijke winnaar maakt. De vakjury bestaat uit een vertegenwoordiger namens FNV Recreatie, HISWA-RECRON, het mbo-beroepsonderwijs, een leerbedrijf die eerder de verkiezing heeft gewonnen, het Marktsegment en SBB. Later in het jaar vindt de uitreiking plaats tijdens de Dag van de Recreatiemedewerker. Bekijk de spelregels.

Aan deze winactie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanmelden van een leerbedrijf kon tot en met 15 juli 2021.

 

                                         

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.