Wie is de Beste Praktijkopleider in de recreatie 2021/2022?

Praktijkopleiders zijn onmisbaar in onze branche en een voorbeeld voor toekomstige medewerkers. Een goede praktijkopleider geeft met aandacht en zorg het vak door aan de volgende generatie.

Het is belangrijk dat de praktijkopleider hier dan ook de tijd en ruimte voor krijgt. Het is meer dan het afstrepen van een takenlijst. Hoe mooi is het als een stagiaire terugkijkt op zijn carrière en zich die ene praktijkbegeleider herinnert. Naar deze praktijkbegeleider zijn wij op zoek!

Ken jij een praktijkopleider die alles in het werk stelt om studenten het beste uit zichzelf te laten halen? Meld deze dan aan voor de verkiezing van de Beste Praktijkopleider Recreatie 2021/2022!

Uit de voorgedragen kandidaten zullen de leden van de vakjury Verkiezing Leerbedrijf Recreatie de winnaar kiezen. De feestelijke bekendmaking is op De Dag van de Recreatiemedewerker, dinsdag 7 december 2021.

FNV Recreatie organiseert de verkiezing uit naam van Stichting Sociaal Fonds Recreatie (SFRecreatie) in samenwerking met sociale partners, namelijk HISWA-RECRON en CNV Vakmensen.

Criteria beste praktijkopleider

  • De voorgedragen praktijkopleider werkt bij een erkend leerbedrijf
  • De voorgedragen praktijkopleider heeft meer dan een jaar ervaring met het opleiden van mbo-studenten
  • De voorgedragen praktijkopleider leidt actief studenten op; op het moment van voordragen leidt de praktijkopleider minimaal één mbo-student op
  • De voorgedragen praktijkopleider is de afgelopen drie jaar niet tot beste praktijkopleider uitgeroepen

Procedure

  • Iedereen mag een praktijkopleider voordragen die aan de gestelde criteria voldoet
  • Per persoon mag maximaal één praktijkopleider worden voorgedragen
  • Alleen volledig ingevulde voordrachten worden in behandeling genomenMeld de Beste Praktijkopleider 2021/2022 aan en vul hieronder een aantal gegevens in:

Voor- en achternaam praktijkopleider

Bij welk erkend leerbedrijf is deze praktijkopleider werkzaam?

Adresgegevens leerbedrijf

Voor welke mbo-opleiding(en) leidt deze praktijkopleider op?

Beschrijf waarom deze praktijkopleider de beste is van Nederland. Denk aan, deskundigheid en maatwerk voor studenten, hoe worden zij gestimuleerd en geinspireerd en hoe is de samenwerking met betrokkenen buiten het leerbedrijf? (maximaal 300 tekens)


Jouw gegevens

Voor -en achternaam

Telefoonnummer

E-mailadres

Jouw relatie met de praktijkleider


Ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van FNV Recreatie
Ja       Nee 

Jouw privacy vinden we belangrijk. Daarom gaan we zorgvuldig om met jouw gegevens. In onze privacyverklaring lees je hoe we dat doen.
 

 
De wedstrijd loopt tot half oktober 2021.

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.