Praktijkopleiders zijn onmisbaar in onze branche en een voorbeeld voor toekomstige medewerkers. Een goede praktijkopleider geeft met aandacht en zorg het vak door aan de volgende generatie. Het is belangrijk dat de praktijkopleider hier dan ook de tijd en ruimte voor krijgt. Het is meer dan het afstrepen van een takenlijst. Hoe mooi is het als een stagiaire terugkijkt op zijn carrière en zich die ene praktijkbegeleider herinnert.

Wat wint de beste praktijkopleider recreatie?

De uitreiking vindt plaats tijdens de Dag van de Recreatie op woensdag 6 december 2023 in het Archeon. Daar krijgt de winnaar de titel ‘Beste praktijkopleider Recreatie 2023/2024’, een trofee en een cheque voor een dinerarrangement*. Maar het gaat natuurlijk ook om de eer! Met deze titel laat je zien dat je goud waard bent als beste praktijkopleider in de recreatie. 

Ken jij een praktijkopleider die alles in het werk stelt om studenten het beste uit zichzelf te laten halen? Meld deze dan aan voor de verkiezing van de Beste Praktijkopleider Recreatie 2023/2024!

Uit de voorgedragen kandidaten zullen de leden van de vakjury Verkiezing Leerbedrijf Recreatie de winnaar kiezen. De feestelijke bekendmaking is tijdens De Dag van de Recreatie later dit jaar. 

FNV Recreatie organiseert de verkiezing uit naam van Stichting Sociaal Fonds Recreatie (SFRecreatie) in samenwerking met sociale partners, namelijk HISWA-RECRON en CNV Vakmensen.

Criteria beste praktijkopleider

  • De voorgedragen praktijkopleider werkt bij een erkend leerbedrijf
  • De voorgedragen praktijkopleider heeft meer dan een jaar ervaring met het opleiden van mbo-studenten
  • De voorgedragen praktijkopleider leidt actief studenten op; op het moment van voordragen leidt de praktijkopleider minimaal één mbo-student op
  • De voorgedragen praktijkopleider is de afgelopen drie jaar niet tot beste praktijkopleider uitgeroepen

Procedure

  • Iedereen mag een praktijkopleider voordragen die aan de gestelde criteria voldoet
  • Per persoon mag maximaal één praktijkopleider worden voorgedragen
  • Alleen volledig ingevulde voordrachten worden in behandeling genomen
  • De genomineerde praktijkopleider is pas echt genomineerd als deze ook meerdere vragen heeft beantwoord over de functie van praktijkopleider in de recreatie. Meld de Beste Praktijkopleider 2023/2024 aan en vul hieronder een aantal gegevens in:

Voor- en achternaam praktijkopleider

E-mailadres praktijkopleider

Bij welk erkend leerbedrijf is deze praktijkopleider werkzaam?

Adresgegevens leerbedrijf

Voor welke mbo-opleiding(en) leidt deze praktijkopleider op?

Beschrijf waarom deze praktijkopleider de beste is van Nederland. Waarin onderscheidt deze praktijkopleider zich? Denk bijvoorbeeld aan deskundigheid en maatwerk voor studenten, hoe worden de studenten gestimuleerd en geïnspireerd en hoe is de samenwerking met betrokkenen buiten het leerbedrijf? (minimaal 150 woorden)


Jouw gegevens

Voor -en achternaam

Telefoonnummer

E-mailadres

Jouw relatie met de praktijkleider


Ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van FNV Recreatie
Ja       Nee 

Jouw privacy vinden we belangrijk. Daarom gaan we zorgvuldig om met jouw gegevens. In onze privacyverklaring lees je hoe we dat doen.
 

 
De wedstrijd loopt tot oktober 2023.

Aan deze winactie kunnen geen rechten worden ontleend.

*Het dinerarrangement bestaat uit een diner voor twee personen met een maximum te besteden bedrag van 150 euro. 

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.