Wie is het beste leerbedrijf Recreatie 2022/2023?

Heb jij als docent, stagebegeleider, leerling/stagiair of branchevertegenwoordiger een bijzondere ervaring met een leerbedrijf? Laat dan nu de waardering voor dit leerbedrijf blijken en draag het bedrijf voor als Leerbedrijf Recreatie 2022/2023.

Let op! Je kunt niet meer meedoen met de verkiezing beste leerbedrijf recreatie. Binnenkort maken we de genomineerden bekend, houd de website in de gaten!


Wat wint het Leerbedrijf Recreatie?

De winnaar krijgt de titel ‘Leerbedrijf Recreatie 2022/2023’, een trofee, een certificaat, een ingelijste foto van het bedrijf en een plek in de jury voor de volgende verkiezingen. En het beste leerbedrijf wint daarnaast 500 euro voor een bedrijfsuitje. Maar het gaat natuurlijk ook om de eer! Met deze titel laat je zien dat je goud waard bent als praktijkopleider in ons vakgebied.

Over de verkiezing en aanmelden

De vakjury selecteert uit alle inzendingen drie leerbedrijven. Vervolgens bezoekt de jury de genomineerde leerbedrijven om van de ondernemer, medewerkers en studenten te horen wat hun bedrijf tot een mogelijke winnaar maakt. De vakjury bestaat uit een vertegenwoordiger namens FNV Recreatie, HISWA-RECRON, het mbo-beroepsonderwijs, een leerbedrijf die eerder de verkiezing heeft gewonnen, het Marktsegment en SBB. Later in het jaar vindt de uitreiking plaats tijdens de Dag van de Recreatiemedewerker. Bekijk de spelregels.

FNV Recreatie organiseert de verkiezing uit naam van Stichting Sociaal Fonds Recreatie (SFRecreatie) in samenwerking met sociale partners, namelijk HISWA-RECRON en CNV Vakmensen.

Reactie winnaar Leerbedrijf Recreatie 2021/2022, Vakantiepark Mölke:
"We zijn erg blij en trots. Trots op onze medewerkers welke zich dagelijks inzetten om het bedrijf, onze stagiaires en ook zichzelf te verbeteren. Deze prijs is een waardering voor ons gehele team, want het team maakt mogelijk dat iedereen zich gesteund en vertrouwd voelt. De complimenten van de vakjury over het multidisciplinaire werken, waarbij medewerkers meerdere rollen op ons vakantiepark en in het partycentrum vervullen, geven ons team een boost om te blijven leren en ontwikkelen en dat gaan blijven we doen.”

Nomineer hier jouw leerbedrijf Recreatie 2022/2023!
  

Gegevens aanmelder
Voor- en achternaam

Werkgever

Functie (relatie inzending leerbedrijf)

Telefoonnummer

E-mailadres

Lid van FNV Recreatie
Ja    Nee 

Ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van FNV Recreatie
Ja    Nee


Vul hieronder de gegevens van het leerbedrijf in

Sector

Naam

Naam eigenaar/manager

Adres

Telefoonnummer

E-mailadres


Is het leerbedrijf op de hoogte van deze aanmelding?
Ja     Nee

Motivatie

1. Beschrijf in enkele zinnen waarom je dit leerbedrijf aanmeldt:

2. Beschrijf waarom je vindt dat dit leerbedrijf een nominatie verdient. Denk daarbij aan de wijze waarop het bedrijf zich onderscheidt, aan de ontwikkelmogelijkheden, de kwaliteit van de praktijkbegeleider, de betrokkenheid bij het opleiden van leerlingen en medewerkers in het leerbedrijf, enzovoorts:

3. Waarom is juist dit leerbedrijf een voorbeeld voor de sector?:


Jouw privacy vinden we belangrijk. Daarom gaan we zorgvuldig om met jouw gegevens. In onze privacyverklaring lees je hoe we dat doen.
 

 


Aan deze winactie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanmelden van een leerbedrijf kan tot en met half september 2022.

                                         

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.