Heb jij als docent, stagebegeleider, leerling/stagiair of branchevertegenwoordiger een bijzondere ervaring met een leerbedrijf? Laat dan nu de waardering voor dit leerbedrijf blijken en draag het bedrijf voor als Leerbedrijf Recreatie 2023/2024.

Je kunt je niet meer aanmelden voor de verkiezing Beste Leerbedrijf Recreatie. We maken binnenkort de genomineerden bekend. 

 

Wat wint het Leerbedrijf Recreatie?

De uitreiking vindt plaats tijdens de Dag van de Recreatie op woensdag 6 december 2023 in het Archeon. Daar krijgt de winnaar de titel ‘Leerbedrijf Recreatie 2023/2024’, een trofee, een certificaat en een plek in de jury voor de volgende verkiezingen. En het beste leerbedrijf wint daarnaast 500 euro voor een bedrijfsuitje. Maar het gaat natuurlijk ook om de eer! Met deze titel laat je zien dat je goud waard bent als leerbedrijf in ons vakgebied.

Over de verkiezing en aanmelden

De vakjury selecteert uit alle inzendingen drie leerbedrijven. Vervolgens bezoekt de jury de genomineerde leerbedrijven om van de ondernemer, medewerkers en studenten te horen wat hun bedrijf tot een mogelijke winnaar maakt. De vakjury bestaat uit een vertegenwoordiger namens FNV Recreatie, HISWA-RECRON, het mbo-beroepsonderwijs, een leerbedrijf die eerder de verkiezing heeft gewonnen, het Marktsegment en SBB. Later in het jaar vindt de uitreiking plaats tijdens de Dag van de Recreatie. Bekijk de spelregels.

FNV Recreatie organiseert de verkiezing uit naam van Stichting Sociaal Fonds Recreatie (SFRecreatie) in samenwerking met sociale partners, namelijk HISWA-RECRON en CNV Vakmensen.

Reactie winnaar Leerbedrijf Recreatie 2022/2023, Vakantiepark Molenwaard:
“Hoera! Wij hebben geweldig nieuws. Vakantiepark Molenwaard is uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf Recreatie 2022/2023. “De jury was op zoek naar het meest excellente bedrijf en dat was er maar één,” aldus één van de juryleden. Wij zijn enorm trots op het winnen van deze prijs en dit prachtige jurycommentaar!” 

Nomineer hier jouw leerbedrijf Recreatie 2023/2024!
  

Gegevens aanmelder
Voor- en achternaam

Werkgever

Functie (relatie inzending leerbedrijf)

Telefoonnummer

E-mailadres

Lid van FNV Recreatie
Ja    Nee 

Ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van FNV Recreatie
Ja    Nee


Vul hieronder de gegevens van het leerbedrijf in

Sector

Naam

Naam eigenaar/manager

Adres

Telefoonnummer

E-mailadres


Is het leerbedrijf op de hoogte van deze aanmelding?
Ja     Nee

Motivatie

1. Beschrijf in enkele zinnen waarom je dit leerbedrijf aanmeldt:

2. Beschrijf waarom je vindt dat dit leerbedrijf een nominatie verdient. Denk daarbij aan de wijze waarop het bedrijf zich onderscheidt, aan de ontwikkelmogelijkheden, de kwaliteit van de praktijkbegeleider, de betrokkenheid bij het opleiden van leerlingen en medewerkers in het leerbedrijf, enzovoorts:

3. Waarom is juist dit leerbedrijf een voorbeeld voor de sector?:


Jouw privacy vinden we belangrijk. Daarom gaan we zorgvuldig om met jouw gegevens. In onze privacyverklaring lees je hoe we dat doen.
 

 


Aan deze winactie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanmelden van een leerbedrijf kan tot oktober 2023.

                                         

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.