Gratis opleiding voor actieve leden

13-12-2017

Waarom dit echt iets kan zijn voor jou

Je draagt onze vakbond een warm hart toe en wil best wat meer betekenen binnen onze vereniging. Maar je vraagt je af hoe. Of je bent al actief binnen de bond – je zit bijvoorbeeld in een cao-commissie, activiteitenteam of bent contactpersoon in je bedrijf – en wil graag wat meer handvatten krijgen om dit vrijwilligerswerk beter te doen. Dan hebben we goed nieuws, want eind volgende maand beginnen we met een nieuwe opleiding voor actieve leden, de gratis basiskaderopleiding.

Het gaat om twee dagen dat je samen met andere leden bij elkaar komt, en wel op dinsdag 27 februari en op dinsdag 27 maart 2018. Deze opleiding is bedoeld voor alle leden die een actieve rol willen of al hebben binnen onze organisatie, en zal plaatsvinden op een centrale locatie in Nederland. We willen deze training in 2018 driemaal geven, waarvan de eerste dus op 27 februari begint.

Dit zijn thema’s die tijdens de opleiding aan de orde komen:

Na deze training van twee dagen kun je ook nog deelnemen aan een verdiepingsdag. Dan gaan we nog wat dieper in op de communicatieve vaardigheden en de rol die actieve leden kunnen hebben. Lijkt je dit wat? Geef je op via vereniging.collectief@fnvhorecabond.nl.

Nog even op een rijtje
Wat: basiskaderopleiding.
Voor wie: alle leden die een actieve rol willen of al hebben binnen onze organisatie.
Maximaal aantal deelnemers: 25.
Waar: centrale locatie in Nederland.
Data: overdag op dinsdag 27 februari en 27 maart.
Specifieke vooropleiding: niet nodig, want het is voor iedereen goed te volgen.
Kosten: geen, want het is gratis voor leden. Ook reis- en parkeerkosten worden vergoed.
Wat je er zelf aan hebt: je kunt je (nog) beter inzetten als actief lid binnen de bond, omdat je meer kennis hebt. Ook heb je handvatten gekregen om beter te communiceren, wat ook van pas komt op je werk. En je bouwt een mooi netwerk op, altijd meegenomen!

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.