De FNV (Federatie Nederlandse Vakbeweging) is de grootste vakbond van Nederland. Werk jij in de recreatie? Dan is FNV Recreatie jouw vakorganisatie!

Missie

FNV Recreatie is onderdeel van FNV Horecabond. FNV Horecabond zet zich actief in voor sterke en aantrekkelijke sectoren. Binnen deze sectoren behartigt zij de belangen van alle werkenden in de verschillende levensfases. Zij voorziet op inspirerende en innovatieve wijze in de behoefte van (potentiele) vakkrachten. Zij is vernieuwend, flexibel en zichtbaar voor iedereen in de horeca, catering en recreatie. Vanuit het collectief en het individu zijn de kernwaarden daarbij het bevorderen van solidariteit, sociale rechtvaardigheid, scholing, ontwikkeling en duurzaamheid.

Visie

FNV Horecabond is de vakbond op het gebied van werk, inkomen en ontwikkeling voor alle werkenden in de sectoren horeca, catering en recreatie, welke in elke levensfase potentiele vakkrachten verder brengt.

FNV Recreatie voor jou!

FNV Recreatie is de vakbeweging voor mensen van alle leeftijden en achtergronden die actief zijn in de recreatie. Kun je jezelf voldoende ontwikkelen? Zijn er doorgroeimogelijkheden? En houd je werkgever zich wel aan afspraken en wettelijke regelingen? Het is prettig als je op iemand terug kunt vallen. Voor duidelijk advies over werk en inkomen, voor zekerheid over je werk en voor goede arbeidsomstandigheden. Die steun vind je bij FNV Recreatie.

Jouw bestuurder - Johan Bijlsma

"Gasten die komen om plezier te beleven, zich te ontspannen – al dan niet door zich in te spannen – en energie ‘bij te tanken’ zijn een genoegen om voor te werken!" aldus sectorbestuurder Johan Bijlsma. Lees verder >> 

FNV Horecabond is een van de 18 vakbonden van FNV. De FNV is een vereniging van alle vakbonden in Nederland voor bijna alle sectoren. De vakbonden hebben ledenaantallen die variëren tussen een paar 100 en een paar 100.000. Lees meer over FNV.

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.