Voordelen

FNV Recreatie doet mee aan Ledenvoordeel FNV. Met dit voordeelprogramma kun je als lid gratis profiteren van vele voordelen.

Haal meer uit je lidmaatschap met ledenvoordeel FNV!

 Een kleine selectie van de kortingen die Ledenvoordeel FNV biedt:

 

Alle voordelen bekijken? Log bovenaan de pagina in op jouw accountpagina! Nog geen inloggegevens? Registreer je dan eenvoudig en snel! Of ga direct naar www.ledenvoordeelfnv.nl

Belastingservice

Ben je lid van FNV Recreatie en heb je moeite met het invullen van je belastingaangifte? Geen paniek, want onze Belastingservice helpt je graag met je aangifte. Helemaal gratis.

Samenwerking tussen FNV en Menzis stopt

Met ingang van 2019 komt er een einde aan de samenwerking tussen de FNV en Menzis. Dit betekent dat leden die via het Zorgcollectief FNV/Menzis zijn verzekerd, dat vanaf 1 januari 2019 niet meer zijn via dit Zorgcollectief.  Zowel FNV als Menzis vindt deze ontwikkeling jammer. Wij waren graag doorgegaan met het Zorgcollectief FNV/Menzis. Maar nu het Zorgcollectief voor FNV-leden ophoudt, zijn wij met Univé overeengekomen dat FNV-leden makkelijk kunnen instappen bij het Ledencollectief van Univé en daarmee korting kunnen stapelen op de premie van één van de Basisverzekeringen bij Univé. Bekijk meer informatie.

*Aansluitende rechtsbijstand

Samen met ARAG Rechtsbijstand hebben we een rechtsbijstandverzekering ontwikkeld die aansluit bij de rechtshulp uit je lidmaatschap*. Het is een verzekering met onder andere een lage premie, geen eigen risico en volledige dekking van letselschade. Op deze manier ben je volledig aanvullend verzekerd.

Een gecombineerd lidmaatschap is vaak goedkoper dan een aparte rechtsbijstandverzekering!

Rekenvoorbeeld lidmaatschap FNV Recreatie en ARAG Rechtsbijstandverzekering

Stel: je hebt een gezin en je valt in het 42% belastingtarief (inkomen van
€ 19.645 tot € 56.131 bruto per jaar) en hebt het Zeker! pakket.

GEZIN

Je hebt een gezin en je valt in het 42% belastingtarief (inkomen van € 19.645 tot € 56.131 bruto per jaar). Je bent lid van FNV Recreatie en je hebt gekozen voor het Zeker! pakket.

Dan betaal je per maand:
Contributie Zeker! pakket: € 16,95
Belastingvoordeel 42%: € 7,12-/-
Netto contributie: € 9,83
Premie ARAG rechtsbijstandverzekering* : € 11,05 +/+

Totaal per maand: € 20,88Bekijk hier meer informatie over de ARAG Rechtsbijstandverzekering voor FNV Recreatieleden.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.