Werk je in de recreatie en wil je je verder ontwikkelen binnen jouw vakgebied? Weet je wat je wilt, maar niet of je het ook kunt? Of zoek je een opleiding in de recreatie?

Loopbaanplanning is nadenken over wat je wilt met je leven en je werk. Het vergt een flinke portie zelfkennis en is ontzettend belangrijk! Wat is je doel en is je beoogde route hiernaartoe realistisch? Laat je niet te snel tegenhouden, maar zet op een rijtje wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Ook zul je een planning moeten maken van de hoeveelheid tijd die dit je kan gaan kosten.

Loopbaanadvies voor leden

Voor jou als lid hebben we iets heel interessants: loopbaanadvies. Want soms heb je behoefte aan inzicht: verhelderen wat je werk precies voor je betekent en hoe je meer plezier kunt hebben in je huidige baan. Wat je wilt bereiken op je werk. Of je bij je huidige werkgever wilt blijven of dat je wilt beginnen met oriënteren op ander werk. Houden dit soort vragen je bezig, dan ben je welkom voor advies op het loopbaanspreekuur bij een loopbaanconsulent.

Wat doet de loopbaanconsulent?

Wat houdt zo'n spreekuur in?

Hoeveel kost loopbaanadvies?

Het loopbaanadvies wordt verzorgd door een consulent van de FNV en bieden wij aan via ons opleidingsplatform Hospitality Academy. Op dit moment vindt het loopbaanadvies online plaats. Wil jij je hiervoor aanmelden, stuur dan een mailtje naar info@hospitalityacademy.nu. Wij zullen dan verder contact met je opnemen.


Zelf aan de slag met je loopbaan.

Wil je zelf aan de slag met je loopbaan? Via Hospitality Academy bieden we verschillende trainingen aan die jou verder kunnen helpen. Als lid kun je hier gratis gebruik van maken. Volg bijvoorbeeld de training 'Personal Mapping', 'Van loopbaan naar droombaan' of 'Succesvol Solliciteren'. Daarnaast bieden we ook nog veel andere trainingen en e-learnings aan die jou sterker kunnen maken in je loopbaan. Neem snel eens een kijkje!

E-learnings

Investeren in jezelf is belangrijk, juist nu! FNV Recreatie heeft speciaal voor medewerkers in de recreatie e-learnings ontwikkeld die jou sterker maken als persoon en op de werkvloer. Je volgt de e-learnings digitaal en wanneer het jou uitkomt. De e-learnings (per stuk ter waarde van €149,-) zijn gratis beschikbaar voor leden van FNV Recreatie. Ben je nog geen lid, dan betaal je een gereduceerd tarief van €49,-. Op Hospitality Academy vind je alle informatie en kun je je direct aanmelden.

Hoe werk jij eigenlijk? Doe de test!

Hoe kom je over op anderen? Wat zijn jouw valkuilen? FNV Recreatie heeft een tool ontwikkeld op basis van Personal Mapping. Na het invullen van een korte vragenlijst wordt jouw gedragsstijl uitgelegd in een filmpje. Hierdoor ontdek je welke karaktereigenschappen jou zo speciaal maken, en hoe jij deze kunt gebruiken om het beste uit jezelf en je collega's te halen. Doe hier de test

RecreatieHero

RecreatieHero: dé online campus voor jou! Het aanbod bestaat uit maar liefst 150 leuke en leerzame trainingen op het gebied van competenties, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Kies zelf welke trainingen je wilt volgen en waar je jezelf in wilt trainen! Wil jij beter worden in je communicatie? Wil jij je verdiepen in de algehele gastvrijheid? Of wil je liever de focus leggen op je sociale vaardigheden? Wij bieden een breed pakket waarin voor iedereen wat te vinden is. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst. Ga naar de website RecreatieHero.

Cursus volgen met opleidingsbudget?

Ben je werkzaam in de recreatiesector en wil je een cursus volgen? Kijk dan op de website van KIKK recreatie.

KIKK Routeplanner

RoutePlanner geeft werknemers van bij KIKK aangesloten recreatiebedrijven, zwembaden en buitensportondernemingen, de mogelijkheid actief en begeleid door deskundigen, na te denken over hun werk, ontwikkelingskansen en toekomst in de branche. Ga direct naar de Routeplanner om jouw loopbaan uit te stippelen.

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.