Werk je in de recreatie en wil je je verder ontwikkelen binnen jouw vakgebied? Weet je wat je wilt, maar niet of je het ook kunt? Of zoek je een opleiding in de recreatie?

Loopbaanplanning is nadenken over wat je wilt met je leven en je werk. Het vergt een flinke portie zelfkennis en is ontzettend belangrijk! Wat is je doel en is je beoogde route hiernaartoe realistisch? Laat je niet te snel tegenhouden, maar zet op een rijtje wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Ook zul je een planning moeten maken van de hoeveelheid tijd die dit je kan gaan kosten.

Loopbaanadvies

Voor jou hebben we iets heel interessants: loopbaanadvies. Want soms heb je behoefte aan inzicht: verhelderen wat je werk precies voor je betekent en hoe je meer plezier kunt hebben in je huidige baan. Wat je wilt bereiken op je werk. Of je bij je huidige werkgever wilt blijven of dat je wilt beginnen met oriënteren op ander werk. Houden dit soort vragen je bezig, dan ben je welkom voor gratis loopbaanadvies via De VAKbeweging.

Voor wie?

Wat bieden we?

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

Hoe gaat een aanmelding in zijn werk?

Het loopbaanadvies wordt verzorgd door De VAKbeweging, een samenwerking tussen vakbonden FNV en CNV. Wil je ook gratis loopbaanbegeleiding? Kijk dan op de website van De VAKbeweging en meld je aan! Of neem contact op met ons Contactcenter.


Hoe werk jij eigenlijk? Doe de test!

Hoe kom je over op anderen? Wat zijn jouw valkuilen? FNV Recreatie heeft een tool ontwikkeld op basis van Personal Mapping. Na het invullen van een korte vragenlijst wordt jouw gedragsstijl uitgelegd in een filmpje. Hierdoor ontdek je welke karaktereigenschappen jou zo speciaal maken, en hoe jij deze kunt gebruiken om het beste uit jezelf en je collega's te halen. Doe hier de test

RecreatieHero

RecreatieHero: dé online campus voor jou! Het aanbod bestaat uit maar liefst 150 leuke en leerzame trainingen op het gebied van competenties, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Kies zelf welke trainingen je wilt volgen en waar je jezelf in wilt trainen! Wil jij beter worden in je communicatie? Wil jij je verdiepen in de algehele gastvrijheid? Of wil je liever de focus leggen op je sociale vaardigheden? Wij bieden een breed pakket waarin voor iedereen wat te vinden is. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst. Ga naar de website RecreatieHero.

Cursus volgen met opleidingsbudget?

Ben je werkzaam in de recreatiesector en wil je een cursus volgen? Kijk dan op de website van KIKK recreatie.

KIKK Routeplanner

RoutePlanner geeft werknemers van bij KIKK aangesloten recreatiebedrijven, zwembaden en buitensportondernemingen, de mogelijkheid actief en begeleid door deskundigen, na te denken over hun werk, ontwikkelingskansen en toekomst in de branche. Ga direct naar de Routeplanner om jouw loopbaan uit te stippelen.

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.