Jij hebt het als lid voor het zeggen bij de vakbond. Het Ledenparlement van 103 leden neemt de beslissingen. Elk van de aangesloten sectoren heeft 1 of meer gekozen of benoemde vertegenwoordigers in het Ledenparlement. Zo heb jij als lid direct invloed op ons beleid.

Wat doet het Ledenparlement?

  • Het Ledenparlement bepaalt de lange-termijnkoers.
  • Het Ledenparlement beslist over voorstellen van het bestuur.
  • Het Ledenparlement controleert het bestuur.


Het Ledenparlement komt zo'n 6-8 keer per jaar samen en bepaalt de koers en richting van de FNV. Dan worden onderwerpen besproken, zoals de focus van de FNV, campagnes, arbeidsvoorwaardenbeleid en Ledenwerfcampagne.

Videoverslagen vergaderingen Ledenparlement

Ben je benieuwd wat er in het Ledenparlement besproken is, maar heb je geen zin om hele verslagen door te lezen? Bekijk dan de videoverslagen op YouTube waarin de belangrijkste punten van de vergadering worden samengevat. Bekijk hier de videoverslagen.

Verslagen bijeenkomsten

Van alle bijeenkomsten van het Ledenparlement wordt ook een schriftelijk verslag gemaakt. Je vindt deze hieronder weergegeven per jaar. Omdat de verslagen ook officieel worden vastgesteld, duurt het vaak wat langer voordat het verslag van de meest recente vergadering op de webpagina wordt geplaatst. Bekijk hier de verslagen.
 

Ledenparlementsleden namens FNV Horecabond

Carlo van den Wijngaard vertegenwoordigt FNV Horeca en Sonja Homan FNV Catering/FNV Recreatie in het Ledenparlement.

 

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.