Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Opzeggen lidmaatschap

Jammer dat jij je lidmaatschap van FNV Recreatie wilt opzeggen. Hierdoor kun je geen gebruik meer maken van de voordelen die het lidmaatschap je biedt. Wist je dat FNV Recreatie verschillende pakketten heeft, misschien is er een pakket dat beter bij jou past

Opzeggen
Stuur een brief met je naam, adres, lidmaatschapsnummer, handtekening en de reden waarom je wilt opzeggen. Voor FNV Recreatie is reden van opzegging van belang voor eventuele verbetering van de service. 

Is er iets veranderd in je situatie, ben jij bijvoorbeeld minder uren gaan werken of ontvang je een uitkering? FNV Recreatie heeft voor deze situaties ook andere lidmaatschapspakketten. Je kunt contact opnemen met onze ledenadministratie, zij kunnen je verder informeren over de lidmaatschapspakketten die FNV Recreatie biedt. Uiteraard behoud je  hierbij altijd je opgebouwde rechten.

Toch opzeggen? Je kunt je brief ondertekend sturen naar:

FNV Recreatie
T.a.v. Ledenadministratie
Postbus 1435
1300 BK Almere


Opzeggen kan alleen met ingang van de eerste van de volgende maand en is niet mogelijk met terugwerkende kracht. Je ontvangt altijd op korte termijn een bevestiging van je opzegging. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan contact op met de ledenadministratie: 036 - 535 85 55 of info@fnvrecreatie.nl.

Voordelen lidmaatschap
Nog even de voordelen op een rij:

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.