Blijdschap, enthousiasme en hartelijkheid zorgen voor een positieve stemming en dat is ook de toon van de samenwerking tussen ondernemers en medewerkers in de recreatiesector. Onze leden doen hun werk met veel plezier.

Dat is prachtig! En tóch is het belangrijk om lid te zijn van en – liefst – actief deel te nemen aan FNV Recreatie. Behalve het nu is er namelijk ook nog je eigen toekomst waaraan je aandacht moet besteden. 

FNV Recreatie maakt je sterker dan je nu al bent. Door bewustmaking, nieuwe kennis en inzichten, bijzondere ontmoetingen en ervaringen. We helpen je bij het ontmoeten van gelijkgestemden uit heel Nederland. We bieden je instrumenten aan waarmee je jezelf de goede – indringende - vragen kunt stellen. We laten je zien welke positieve invloed jouw antwoorden op die vragen kunnen hebben op de rest van je leven. We delen ervaringen en zorgen zo voor talrijke inspiratiebronnen waartegen je in alle vrijheid zelf ja of nee kunt zeggen. Bewust kiezen is jouw halve werk. 

Kiezen voor 'Ik word lid van FNV Recreatie'  is een garantie voor bewust en actief bezig zijn met het belang van je werk in je leven. Dat is goed en belangrijk omdat er maar één jij is. Hoe je het ook wendt of keert, werken ís ook een bepalende waarde in je leven. Daar kun je dus maar het beste op een plezierige manier serieus mee omspringen! 

Ja, wij werken goed samen met de recreatiewerkgevers in Nederland. Dat is veel waard. Daarom is het extra veel waard als ook jouw meningen, jouw ja’s en nou nee’s, vernieuwende ideeën, plussen én niet-minnen door ons kunnen worden meegenomen in onze voortgaande contacten met professionele ondernemingen die werk maken van hun de goede samenwerking met hun mensen. Leden doen extra mee. Lid zijn maakt je inderdaad sterker. Steeds meer mensen met loopbanen in de recreatiesector begrijpen dit heel goed en melden zich aan.

Johan Bijlsma, sectorbestuurder FNV Recreatie
 

 

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.