Gijs Vermeulen nieuw bestuurslid Pensioenfonds Recreatie

24-07-2018

Op 1 juli 2018 is de benoemingstermijn van het bestuurslid namens de pensioengerechtigden afgelopen. Hierover is op 15 maart 2018 een bericht geplaatst op de website van  Pensioenfonds Recreatie. Kandidaten voor deze zetel konden worden voorgedragen door de werknemersverenigingen en verenigingen van ouderen. Ook konden individuele verkiesbare pensioengerechtigden van Pensioenfonds Recreatie zich kandidaat stellen.

FNV Horecabond en CNV Vakmensen hebben gezamenlijk kandidaat Gijs Vermeulen voorgedragen. Omdat hij de enige kandidaat was die binnen de termijn kandidaat is gesteld, die aan de functie-eisen voldeed, waren verkiezingen niet nodig.

Na toetsing of de kandidaat voldoet aan het functieprofiel, gesprekken met het bestuur en  de Raad van Toezicht heeft de toezichthouder De Nederlandsche Bank de kandidaat, Gijs Vermeulen, goedgekeurd.

Daarmee is Gijs Vermeulen per 1 juli 2018 nieuw bestuurslid namens de pensioengerechtigden. Gijs is een zeer ervaren pensioenfondsbestuurder. Al meer dan tien jaar vervult hij bestuursfuncties binnen diverse pensioenfondsen. Het bestuur van Pensioenfonds Recreatie is dan ook zeer blij met de komst van Gijs en de kennis en expertise die hij meebrengt.

Bron: Pensioenfonds Recreatie

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.