Jouw vakorganisatie

De FNV (Federatie Nederlandse Vakbeweging) is de grootste vakbond van Nederland. Werk jij in de recreatie? Dan is FNV Recreatie jouw vakorganisatie!

FNV Recreatie

FNV Horecabond is onderdeel van FNV Horecabond. FNV Recreatie is de vakbeweging voor mensen van alle leeftijden en achtergronden die actief zijn in de recreatie. Kun je jezelf voldoende ontwikkelen? Zijn er doorgroeimogelijkheden? En houd je werkgever zich wel aan afspraken en wettelijke regelingen? Het is prettig als je op iemand terug kunt vallen. Voor duidelijk advies over werk en inkomen, voor zekerheid over je werk en voor goede arbeidsomstandigheden. Die steun vind je bij FNV Recreatie.

Jouw bestuurder - Johan Bijlsma

"Gasten die komen om plezier te beleven, zich te ontspannen – al dan niet door zich in te spannen – en energie ‘bij te tanken’ zijn een genoegen om voor te werken!" aldus sectorbestuurder Johan Bijlsma. Lees verder >>  

Jouw vakbond

FNV Recreatie is onderdeel van FNV Horecabond. De missie van FNV Horecabond is het behartigen van de belangen van werknemers, uitkeringsgerechtigden en gepensioneerden in de horeca, de catering en de recreatie op het terrein van arbeid en inkomen. FNV Horecabond doet dat door individuele dienstverlening te verzorgen voor onze leden en de collectieve belangen te behartigen van alle (ex-)werknemers. De kernwaarden daarbij zijn het bevorderen van solidariteit, sociale rechtvaardigheid en zelfredzaamheid.

FNV Horecabond is een van de 18 vakbonden van FNV. De FNV is een vereniging van alle vakbonden in Nederland voor bijna alle sectoren. De vakbonden hebben ledenaantallen die variëren tussen een paar 100 en een paar 100.000. Lees meer over FNV.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.