Ledencongres: kom jij ook?

11-10-2018

FNV Horeca is voor én door leden! Op het Ledencongres hoor je wat er speelt, kun jij vragen stellen en heb je direct stemrecht. Het Ledencongres bepaalt de koers van FNV Horeca en komt tweemaal per jaar bijeen.

Maandag 26 november staat ons volgend halfjaarlijks Ledencongres weer op de agenda. Laat weten wat jij belangrijk vindt en kom ook! Het programma zal iets anders worden vorm gegeven naar aanleiding van de boodschap die jongeren bij het vorige Ledencongres hebben meegegeven: 'Minder formeel, meer van deze eeuw'.

Tijdens deze dag besteden we onder andere aandacht aan de laatste ontwikkelingen binnen de vereniging, bespreken we het Arbeidsvoorwaardenbeleid en staat er een gastspreker op het programma. De middag staat volledig in het teken van inspirerende workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, vakmanschap en kennis. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Meld je gauw aan!

Datum, locatie en tijd:
Maandag 26 november 2018
Eenhoorn Amersfoort
Van 11.00 uur tot 17.00 uur

Welke workshops ga jij volgen?

Iedereen volgt twee workshops. Voor je eerste workshop maak je een keuze uit ‘Breng je zelf in kaart met Personal Mapping’ of ‘Pensioen; hoe zit het eigenlijk?’ Voor je tweede workshop maak je een keuze uit ‘Perfecte koffie met de Barista Brothers’ of ‘Bierproeverij met Bas Schampers’. Selecteer je workshops onderaan deze pagina en meld je snel aan!

Breng jezelf in kaart met Personal Mapping - Wat zijn jouw sterke punten (en valkuilen)
Jezelf ontwikkelen in het horecavak is belangrijk. Als het gaat om kennis en techniek. En ook op persoonlijk vlak valt er veel te ontdekken. Breng daarom je eigen gedragsstijl in kaart op basis van Personal Mapping!

Pensioen; hoe zit het eigenlijk?
In deze workshop neemt Tarik Uçar, adviseur Pensioenfonds Horeca & Catering, je mee in de wereld van pensioenen.

Perfecte koffie met de Barista Brothers - Schuimende koffiekunsten
Maak kennis met Paul en Frans van den Berg, twee gepassioneerde broers met een grote liefde voor koffie! Zij geven jou in deze workshop een kijkje in het barista-vak. Zij gaan samen met jou op zoek naar de perfecte espresso en extractie.

Bierproeverij met Bas Schampers - Een duik in de bruisende bierwereld
Maak kennis met alles wat speciaal bier te bieden heeft. Gastvrije biersommelier Bas Schampers neemt je kort maar krachtig mee in de verrassende wereld van speciaal bier.

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.