FNV Horecabond zoekt de GastvrijheidsTopper 2019!

28-08-2019

Sta jij altijd voor je gasten klaar? Of heb jij een collega die alles voor zijn gasten over heeft? Doe dan mee aan de wedstrijd GastvrijheidsTopper 2019!

Een vakkundige jury selecteert na sluiting van de wedstrijd een Top 3. Tijdens de GastvrijheidsTOP op 28 oktober in Hilversum wordt de winnaar gekozen door alle aanwezige Gastvrijheidstoppers en weten we wie de 'GastvrijheidsToppper 2019' is. De winnaar wint een diner voor twee en natuurlijk de eeuwige roem!

Dus ben of ken jij een GastvrijheidsTopper? Doe dan mee!


Meld de GastvrijheidsTopper aan!

 

De Dag van de Horecamedewerker

Maandag 24 september organiseert FNV Horeca voor de tweede keer De Dag van de Horecamedewerker in de Winkel van Sinkel te Utrecht. Deze dag staat geheel in het teken van de horecaprofessional en de ontwikkeling in hun vak én persoonlijke vaardigheden. Inspirerende workshops van onder andere de koningin van de cocktails Tess Posthumus, BBQ-koning Jord Althuizen en gastvrijheid expert Wouter Verkerk vullen de dag. Kortom, een dag vol workshops, food en fun. Alle horecamedewerkers zijn welkom. Schrijf je nu in voor De Dag van de Horecamedewerker.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.