Uitnodiging bijeenkomst pensioenregeling

09-10-2019

Ben je werkzaam in de sector recreatie of zwembaden en is jouw werkgever ook aangesloten bij  Stichting Pensioenfonds Recreatie (SPR), dan ben jij deelnemer van het Pensioenfonds Recreatie.

Als deelnemer van SPR nodigen wij jou graag uit voor een bijeenkomst die over jouw pensioenregeling gaat en waar je kunt meepraten over de opbouw van jouw toekomstig pensioen en de premie die daarvoor in 2020 betaald moet worden.

Deze bijeenkomst wordt door FNV Publiek Belang, CNV Vakmensen en FNV Recreatie georganiseerd op dinsdag 29 oktober 2019 om 14:00 uur in de Alida de Jong zaal van:

FNV                                    
Varrolaan 100
3584 BW   UTRECHT

Bij deze bijeenkomst is een bestuurslid van Pensioenfonds Recreatie aanwezig om te vertellen hoe het op dit moment met het Pensioenfonds Recreatie is gesteld. Tevens zal worden uitgelegd waarom de hoogte van jouw pensioenpremie voor 2020 vastgesteld moet worden en wat dat betekent voor de opbouw van jouw pensioen.

Wil je meepraten over de opbouw van jouw pensioen en de hoogte van jouw pensioenpremie kom dan naar deze bijeenkomst. Meld je hiervoor wel even aan via: vereniging.collectief@fnvrecreatie.nl Je hebt voor het bijwonen hiervan recht op vakbondsverlof. Als je wilt dat wij dit voor je aanvragen, neem dan per omgaande contact op met het secretariaat via vereniging.collectief@fnvrecreatie.nl

Je kunt gratis parkeren in de parkeergarage van het FNV gebouw aan de Varrolaan.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.