OR-Platform Recreatie: woensdag 17 november

26-08-2021

FNV Recreatie organiseert dit jaar maandag 1 november het OR-Platform Recreatie. Tijdens deze netwerkbijeenkomst komen ondernemingsraden en personeelsvertegenwoordigingen uit de recreatie bij elkaar. Ook collega’s die het leuk vinden om actief op te komen voor de belangen van hun collega’s zijn van harte welkom.

Laat je deze dag inspireren en wissel kennis met elkaar uit. We praten je bij over het nieuws uit de sector, actualiteiten in de medezeggenschap en we spreken over de referentiefuncties. En is er natuurlijk tijd voor een netwerkborrel.

Locatie
Het OR-Platform zal fysiek plaatsvinden. We houden ons uiteraard aan de geldende coronamaatregelen. De locatie zal later bekend gemaakt worden, afhankelijk van de maatschappelijke ontwikkelingen, maar zal in ieder geval in de regio Amsterdam of Utrecht zijn. Deelnemers worden hier later verder over geïnformeerd.

OR-scholingsrecht
Aangezien deze dag in het teken staat van kennis delen en het versterken van je positie als OR-lid, kan deze dag als scholingsdag voor OR-leden worden aangemerkt.

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.