Onderhandelingsresultaat cao recreatie: Breng je stem uit!

16-03-2022

FNV Recreatie, CNV Vakmensen en HISWA-RECRON hebben toch nog overeenstemming bereikt over een nieuwe cao recreatie voor heel 2022 en 2023. Onze cao-commissie, actieve leden die meepraten, meedenken en meebeslissen over de cao, heeft al een positief advies gegeven en nu ben jij aan zet. Ook jouw stem is belangrijk. Laat ons weten of je vindt dat wij het onderhandelingsresultaat moeten ondertekenen.

De lonen stijgen in totaal met 7%. De jeugdlonen worden verhoogd met 5%. Daarbij wordt de zondagtoeslag uitbetaald en is er aandacht voor rouwverlof en lidmaatschap bij een vakbond. Een mooi resultaat waar de sector in deze tijd behoefte aan heeft.

Johan Bijlsma, bestuurder FNV Recreatie, over het behaalde onderhandelingsresultaat:  “Afgelopen maanden hebben we veel overleg met de recreatiewerkgevers gehad om te komen tot een nieuwe cao voor de recreatiebranche. Het was een hobbelige weg naar dit uiteindelijke onderhandelingsresultaat. Maar met dit resultaat hebben we een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden met een passende loonsverhoging. Ik ben tevreden over het onderhandelingsresultaat, dat we met een positief advies aan onze leden zullen voorleggen.”

 

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.