Tijd voor winnaars

22-06-2022

Wie is de leukste collega, het mooiste leerbedrijf of beste praktijkopleider 2022/2023?

Dit jaar worden er weer verschillende verkiezingen gehouden in de recreatie. We gaan op zoek naar het beste leerbedrijf, de beste praktijkopleider en de leukste collega.

1. Leerbedrijf Recreatie 

Met de verkiezing 'Leerbedrijf Recreatie' kunnen ambitieuze praktijkbegeleiders en ondernemers uit het hele land hun talent tonen. Hiermee laat je zien dat je een voorbeeld bent van goede praktijkbegeleiding in de branche én zet je het bedrijf in de spotlights bij (toekomstige) medewerkers.

De winnaar krijgt de titel ‘Leerbedrijf Recreatie 2022/2023’, een trofee, een certificaat, een ingelijste foto van het bedrijf en een plek in de jury voor de volgende verkiezingen. En het beste leerbedrijf wint daarnaast 500 euro voor een bedrijfsuitje. Maar het gaat natuurlijk ook om de eer! Met deze titel laat je zien dat je goud waard bent als praktijkopleider in ons vakgebied.

Heb jij als docent, stagebegeleider, leerling/stagiair of branchevertegenwoordiger een bijzondere ervaring met een leerbedrijf? 

2.  Praktijkopleider Recreatie

Praktijkopleiders zijn onmisbaar in onze branche en een voorbeeld voor toekomstige medewerkers. Een goede praktijkopleider geeft met aandacht en zorg het vak door aan de volgende generatie. Het is belangrijk dat de praktijkopleider hier dan ook de tijd en ruimte voor krijgt. Het is meer dan het afstrepen van een takenlijst. Hoe mooi is het als een stagiaire terugkijkt op zijn carrière en zich die ene praktijkbegeleider herinnert.

De winnaar krijgt de titel ‘Beste praktijkopleider Recreatie 2022/2023’, een trofee en een cheque voor een dinerarrangement*. Maar het gaat natuurlijk ook om de eer! Met deze titel laat je zien dat je goud waard bent als beste praktijkopleider in de recreatie. 

Ken jij een praktijkopleider die alles in het werk stelt om studenten het beste uit zichzelf te laten halen? 

3. Collega Recreatie

Er wordt hard gewerkt door alle recreatiemedewerkers. Jullie mogen ook wel eens aan jezelf en je collega's denken. Daarom organiseert FNV Recreatie weer de wedstrijd 'Jouw leukste collega'!

De winnaar krijgt de titel ‘Leukste colllega Recreatie 2022/2023’, een trofee en een cheque voor een dinerarrangement. Maar het gaat natuurlijk ook om de eer! Met deze titel laat je zien dat je goud waard bent als leukste collega in de recreatie. 

Heb jij nou zo een collega waarvan je denkt die is het echt allerleukste? 

Toolkit

Op de toolkitpagina vind je verschillende communicatiemiddelen om de verkiezingen te delen binnen jouw organisatie. Ga naar de toolkit

Vakjury

In de vakjury zitten Johan Bijlsma (FNV Recreatie), Alwin Mulder (S-BB), Peter Verhaaf (Beachresort Julianahoeve), Herbert van Oord (HISWA-RECRON), Margreet Toonen (De Rooi Pannen) en het winnende leerbedrijf 2021/2022: Vakantiepark Mölke uit Zuna.

FNV Recreatie organiseert de verkiezingen uit naam van Stichting Sociaal Fonds Recreatie (SFRecreatie) in samenwerking met sociale partners, namelijk HISWA-RECRON en CNV Vakmensen.

Aftermovie uitreikingen 2021/2022
 

 

 

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.