Genomineerden Recreatie verkiezingen 2022/2023 bekend!

04-10-2022

De genomineerden voor de recreatie verkiezingen 2022/2023 zijn bekend. De strijd vindt plaats tussen (in willekeurige volgorde):

1. Mooiste leerbedrijf


2. Beste praktijkopleider


3. Leukste collega


Alvast van harte gefeliciteerd met deze nominaties! 

In de vakjury zitten Johan Bijlsma (FNV Recreatie), Alwin Mulder (S-BB), Peter Verhaaf (Beachresort Julianahoeve), Herbert van Oord (HISWA-RECRON), Margreet Toonen (De Rooi Pannen) en het winnende leerbedrijf 2022: Vakantiepark Mölke uit Zuna. Dinsdag 6 december 2022 zal de feestelijke uitreiking plaatsvinden tijdens een bijeenkomst speciaal voor de recreatiesector in Burger’s Zoo in Arnhem. Binnenkort volgt hierover meer informatie. 

Een kleine greep uit de reacties van de genomineerden: Wat een verrassing deze nominatie, wat zijn we trots en vereerd!” en “Ik genomineerd, ik ben er echt even stil van, geweldig!”

Over de verkiezing

FNV Recreatie organiseert de verkiezingen uit naam van Stichting Sociaal Fonds Recreatie (SFRecreatie) in samenwerking met sociale partners, namelijk HISWA-RECRON en CNV Vakmensen. Met deze verkiezingen kunnen ambitieuze praktijkbegeleiders, ondernemers en recreatiemedewerkers uit het hele land hun talent tonen. Hiermee laten ze zien dat ze een voorbeeld zijn van goede praktijkbegeleiding in de branche én staat het bedrijf in de spotlights bij (toekomstige) medewerkers. Men kan voor de verkiezing in aanmerking komen door voorgedragen te worden of zichzelf kandidaat te stellen. De vakjury nomineert er vervolgens drie per categorie. Voor de verkiezingen Leerbedrijf worden de genomineerden bezocht door de jury. De genomineerden in de verkiezingen beste praktijkopleider en leukste collega krijgen nog een opdracht mee.

De winnaars van de recreatieverkiezingen 2022/2023 zijn inmiddels bekendgemaakt!

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.