Kandidaat Ledenparlement

08-05-2023

Jij hebt het als lid voor het zeggen bij de FNV. Ons Ledenparlement van 102 leden neemt de beslissingen. Elk van onze sectoren heeft 1 of meer gekozen of benoemde vertegenwoordigers in het Ledenparlement. Zo heb jij als lid direct invloed op ons beleid.

Wat doet het Ledenparlement?

FNV Horecabond heeft twee zetels met leden die onze bond in het Ledenparlement vertegenwoordigen. Vanwege het vertrek van een van deze leden wordt nu Carlo van den Wijngaard als lid kandidaat gesteld voor het Ledenparlement. 

Functie: Overkoepelend Manager bij Brothers Horeca Groep 

Mijn motto: "Ik vind het belangrijk om ervoor te zorgen dat de arbeidsmarkt eerlijker wordt en dat wil ik doen door een stem te zijn voor werknemers."

Doel binnen Ledenparlement: "Door middel van het ledenparlement ga ik die stem vertegenwoordigen en mij inzetten voor meer gelijkheid."
 

Verkiezing tijdens Ledencongres maandag 22 mei

Tijdens het Ledencongres in het Spoorwegmuseum Utrecht staat deze verkiezing op de agenda. Als lid heb je hierbij een belangrijke stem. Daarnaast praten we je bij over de ontwikkelingen in onze sectoren en kun je een tweetal interactieve workshops volgen! 

 

Meld je aan voor het Ledencongres

 

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.