Tijd voor morgen

Hier vind je alle ontwikkelingen rondom de cao recreatie.

De cao recreatie bevat alle afspraken met werkgevers over lonen, werktijden, vakanties, feestdagen en opleidingen. De cao recreatie is ongewijzigd verlengd tot en met 31 december 2021. Dit betekent dat er per 1 januari 2022 een nieuwe cao moet komen.

Start traject cao recreatie

Het onderzoek onder recreatiemedewerkers wat zij belangrijk vinden voor een nieuwe cao is inmiddels afgesloten. De uitkomst hiervan hebben we meegenomen in onze voorstellenbrief. De onderhandelingen zijn inmiddels gestart met werkgevers voor een nieuwe cao. Aan de onderhandelingstafel zitten enerzijds FNV Recreatie en CNV Vakmensen en anderzijds HISWA-RECRON. Lees hier het laatste nieuws over de onderhandelingen voor een nieuwe cao recreatie.

Bij een onderhandelingsresultaat wordt dit voorgelegd aan leden en niet-leden van de vakbonden. De stem van de leden is hierin bepalend.

Onderzoek: wat vind jij belangrijk voor een nieuwe cao Dierentuin?

Werk jij in een dierentuin en val je onder de cao Dierentuin? Laat dan via onze vragenlijst weten hoe jij je werk ervaart, hoe tevreden je bent over jouw werk en wat voor jou belangrijk is als het gaat om de cao voor de dierentuin.

Tijd voor recreatie

Ben je benieuwd waar je nog meer tijd voor kunt nemen? Klik dan hier om terug te gaan.

 

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.