Heb jij als docent, stagebegeleider, leerling/stagiair of branchevertegenwoordiger een bijzondere ervaring met een leerbedrijf? Laat dan nu de waardering voor dit leerbedrijf blijken en draag het bedrijf voor als Leerbedrijf Recreatie 2024/2025.

Wat wint het Leerbedrijf Recreatie?

De uitreiking vindt in het najaar plaats. Daar krijgt de winnaar de titel ‘Leerbedrijf Recreatie 2024/2025’, een trofee, een certificaat en een plek in de jury voor de volgende verkiezingen. En het beste leerbedrijf wint bovendien 500 euro voor een bedrijfsuitje. Maar het gaat natuurlijk ook om de eer! Met deze titel laat je zien dat je goud waard bent als leerbedrijf in ons vakgebied.

Over de verkiezing en aanmelden

De vakjury selecteert uit alle inzendingen drie leerbedrijven. Vervolgens bezoekt de jury de genomineerde leerbedrijven om van de ondernemer, medewerkers en studenten te horen wat hun bedrijf tot een mogelijke winnaar maakt. De vakjury bestaat uit een vertegenwoordiger namens FNV Recreatie, HISWA-RECRON, het mbo-beroepsonderwijs, een leerbedrijf die eerder de verkiezing heeft gewonnen, het Marktsegment en SBB. Bekijk de spelregels.

FNV Recreatie organiseert de verkiezing uit naam van Stichting Sociaal Fonds Recreatie (SFRecreatie) in samenwerking met sociale partners, namelijk HISWA-RECRON en CNV Vakmensen.

Vakjury over winnaar Leerbedrijf Recreatie 2023/2024 Thermae 2000:
"Bij dit leerbedrijf staat een Leven lang leren bovenaan alles bij wat ze doen. Thermae 2000 heeft een systeem in opleiden en doordat ze verschillende afdelingen hebben kan er multidisciplinair geleerd worden. Daarbij wordt er veel tijd en energie gestoken in het opleiden van leerlingen en staat naast iedere leerling een praktijkopleider, dus echt 1-op-1 aandacht."

 

Nomineer hier jouw leerbedrijf Recreatie 2024/2025!
  

Gegevens aanmelder
Voor- en achternaam

Werkgever

Functie (relatie inzending leerbedrijf)

Telefoonnummer

E-mailadres

Lid van FNV Recreatie
Ja    Nee 

Ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van FNV Recreatie
Ja    Nee


Vul hieronder de gegevens van het leerbedrijf in

Sector

Naam

Naam eigenaar/manager

Adres

Telefoonnummer

E-mailadres


Is het leerbedrijf op de hoogte van deze aanmelding?
Ja     Nee

Motivatie

1. Beschrijf in enkele zinnen waarom je dit leerbedrijf aanmeldt:

2. Beschrijf waarom je vindt dat dit leerbedrijf een nominatie verdient. Denk daarbij aan de wijze waarop het bedrijf zich onderscheidt, aan de ontwikkelmogelijkheden, de kwaliteit van de praktijkbegeleider, de betrokkenheid bij het opleiden van leerlingen en medewerkers in het leerbedrijf, enzovoorts:

3. Waarom is juist dit leerbedrijf een voorbeeld voor de sector?:


Jouw privacy vinden we belangrijk. Daarom gaan we zorgvuldig om met jouw gegevens. In onze privacyverklaring lees je hoe we dat doen.
 

 


Aan deze winactie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanmelden van een leerbedrijf is mogelijk tot oktober 2024.

Ben je werkzaam in de sector, dan kan FNV Recreatie/FNV je naar aanleiding van je inzending eenmalig bellen over een lidmaatschap. FNV Recreatie vindt jouw privacy erg belangrijk en we zorgen ervoor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In onze privacyverklaring lees je hoe we dat doen.

                                         

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.